Kaymakam Türkel Bafra'ya Bugün Veda Ediyor

Kaymakam Türkel Bafra'ya Bugün Veda Ediyor

İstanbul Şili kaymakamlığına atanan Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel bugün Bafra'ya veda ediyor.

A+A-

Bafra Kaymakamı  yayınladığı mesajda;

30 Aralık 2016 tarihinde başladığım ve yaklaşık 2 yıldır büyük bir onurla yürüttüğüm Bafra Kaymakamlığı görevimi, İstanbul İli Şişli İlçe Kaymakamlığı’na görevlendirilmem nedeniyle tamamlamış bulunmaktayım. 

Sıcak kanlı Bafra halkına hizmet etmek benim için büyük bir onurdu. Gerçekten göreve başladığım ilk günden itibaren Bafralıların sıcak, içten ve samimi duygularını hep en derinden hissettim.  Bu nedenle buradan bir ömür boyu asla unutamayacağım çok güzel dostluklarla  ve anılarla ayrılıyorum. 

Bafra Kaymakamı olarak görev yaptığım süre boyunca kanunların bana verdiği yetki ve görevler çerçevesinde Bafra’ya elimden geldiğince hizmet etmeye çalıştım. Görev yaptığım süre zarfında hak ve adalet ölçüleri içerisinde olmaya ve toplumun tüm kesimlerine eşit davranarak herkesi kucaklamaya azami derecede özen gösterdim. "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" düsturundan hareketle, temelinde hukukun üstünlüğünü, vatan, devlet ve insan sevgisi olan bir anlayışı hakim kılmak için çaba sarf ettim. Devletin şefkatli ve güler yüzünü vatandaşlarıma yansıtmaya çalıştım. 

Bu duygularla sizlere veda ederken  çalışmalarımda sürekli desteklerini gördüğüm Bafralı hemşerilerime, Sayın Valimize, Milletvekillerimize, B.Şehir Belediye Başkanımıza, Bafra Belediye Başkanımıza, siyasi partilerimize, Sivil toplum örgütlerine, muhtarlarımıza, basınımızın değerli mensuplarına, mesai gözetmeden halkımıza en verimli hizmetleri sunabilmek için birlikte çaba sarf ettiğimiz kamu kurumlarının amir ve çalışanlarına, mesai arkadaşlarıma  şahsıma gösterdikleri teveccüh ve destek için teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. 

Bafra'da görev yapmanın mutluluğunu, sevincini ve gururunu ailemle birlikte her zaman şerefle taşıyacağım. Benim sizlere varsa hakkım helal olsun, sizlerin de haklarınızı helal etmenizi rica ediyorum. Bafra'yı ve Bafralıları hiçbir zaman unutmayacağım.   

Bu duygu ve düşüncelerle hepinize sağlık ve mutluluklar dileyerek veda ediyor, selam, sevgi ve saygılar sunuyorum.

 

                                                                                                                     

Ali Fuat TÜRKEL

                                                                                       Kaymakam

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.