KAYMAKAM KATIRCI, ŞEHİT AİLELERİNE VE GAZİLERE İFTAR YEMEĞİ VERDİ

KAYMAKAM KATIRCI, ŞEHİT AİLELERİNE VE GAZİLERE İFTAR YEMEĞİ VERDİ

Bafra Kaymakamlığı, şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verdi.

A+A-

Ali Kale Turistik Tesisleri'nde verilen yemeğe, Kaymakam Ali Katırcı, Belediye Başkanı Zihni Şahin, Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.
Kaymakam Ali Katırcı yaptığı konuşmada, "Sizler devletimizin yanında çok kıymetli bir yere sahipsiniz. Sizinle ilgili her çalışmada devletimiz, hükümetimiz bütün birimlerimiz tüm gayretini gösteriyor. Size en yüksek mevkiyi ve en yüce değeri vermeye gayret ediyor. Milletimiz de size en büyük değeri veriyor. Toplumda her zaman en saygın olan insanlar aziz şehitlerimiz, kahraman gazilerimiz ve onların bize bıraktığı yakınlarıdır. Dolayısıyla size milletimiz de göz bebeği gibi bakıyor ve sizi çok değerli buluyor. Sizi her zaman takdir ediyor" dedi.
İlçe Müftüsü Burhan Keleş’in yaptığı duanın ardından Kaymakam Katırcı, şehit aileleri ve gazilerle sohbet etti.

kaymakam-katirci,-sehit-ailelerine-ve-gazilere-iftar-yemegi-verdi.JPGkaymakam-katirci,-sehit-ailelerine-ve-gazilere-iftar-yemegi-verdi-001.JPGkaymakam-katirci,-sehit-ailelerine-ve-gazilere-iftar-yemegi-verdi-002.JPGkaymakam-katirci,-sehit-ailelerine-ve-gazilere-iftar-yemegi-verdi-003.JPGkaymakam-katirci,-sehit-ailelerine-ve-gazilere-iftar-yemegi-verdi-004.JPGkaymakam-katirci,-sehit-ailelerine-ve-gazilere-iftar-yemegi-verdi-005.JPGkaymakam-katirci,-sehit-ailelerine-ve-gazilere-iftar-yemegi-verdi-006.JPGkaymakam-katirci,-sehit-ailelerine-ve-gazilere-iftar-yemegi-verdi-007.JPGkaymakam-katirci,-sehit-ailelerine-ve-gazilere-iftar-yemegi-verdi-008.JPGkaymakam-katirci,-sehit-ailelerine-ve-gazilere-iftar-yemegi-verdi-009.JPGkaymakam-katirci,-sehit-ailelerine-ve-gazilere-iftar-yemegi-verdi-010.JPGkaymakam-katirci,-sehit-ailelerine-ve-gazilere-iftar-yemegi-verdi-011.JPGkaymakam-katirci,-sehit-ailelerine-ve-gazilere-iftar-yemegi-verdi-012.JPGkaymakam-katirci,-sehit-ailelerine-ve-gazilere-iftar-yemegi-verdi-013.JPGkaymakam-katirci,-sehit-ailelerine-ve-gazilere-iftar-yemegi-verdi-014.JPGkaymakam-katirci,-sehit-ailelerine-ve-gazilere-iftar-yemegi-verdi-015.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.