Kaymakam Amcalarından Güreşçilere kisbet jesti

Kaymakam Amcalarından Güreşçilere kisbet jesti

Bafra Kaymakamı Halis Arslan Makamında çeşitli İl ve İlçelerde güreş müsabakalarına katılarak başarılı olan Bafralı genç güreşçilere kispet jesti yaptı.

A+A-

Dağıtım programına Bengü muhtarı Hasan Yavuz, Bengüllüler Dernek Başkanı Bekir Keskin, Yönetimden İbrahim önder, Güreş Ağası İlyas Yahşi, süt üreticiler birliği başkanı Sait Karagöl, Kuşçular mahallesinden Hacı Şenol Tekin, güreş hocaları ve genç güreşçiler katıldı.

Kaymakam Halis Arslan yapmış olduğu açıklamalarda; Bu ata sporunu ele aldığınız için öğrettiğiniz için bu mirası yaşattığınız için siz hocalarımıza teşekkür ediyorum. Kispetlerin yapımında desteklerini gösteren ve her zaman birçok etkinliklerimizde olan süt üreticiler birliği başkanı Sait Karagöl ve Kuşçular mahallesinden Şenol Tekin’e teşekkür ediyorum. 10 genç güreşçiye hem kispetleri ve harçlıkları dağıtılmıştır. Güreş sporunun Bafra’da daha yaygınlaşması için bu yardımseverlerin sayılarında artış olmasını diliyorum. Spor yapan çocuklar akıllı, zeki, çalışkan, dürüst ve ahlaklı olurlar biz bunları bırakmayacağız ve bunlar bizim temel direklerimiz olacaktır. Sporu hayatınızdan çıkarmayın. Spor yapanların hep yüzleri güleç oluyor. Yaşantınızda her zaman sporu da yapacaksınız. Bu ata sporumuzu her zaman yaşatmalıyız dedi.

Konuşmaların ardından 10 güreşçi çocuğa sponsorlar tarafından alınan kispetleri dağıtıldı ve teşvik için harçlıkları dağıtıldı.

kaymakam-amcalarindan-gurescilere-kisbet-jesti.JPGkaymakam-amcalarindan-gurescilere-kisbet-jesti-001.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.