KAYMAKAM ADANUR’DAN BAŞKAN KILIÇ’A İADE-İ ZİYARET

KAYMAKAM ADANUR’DAN BAŞKAN KILIÇ’A İADE-İ ZİYARET

Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a makamında iade-i ziyarette bulundu.

A+A-

Bafra’ya yeni atanan ve geçtiğimiz ay göreve başlayan Kaymakam Ahmet Adanur, iade-i ziyaretlerine başladı. Ziyaretlerinin ilk ayağı olarak Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ı makamında ziyaret eden Kaymakam Ahmet Adanur, Başkan Kılıç ile ilçe hakkında değerlendirmelerde bulundu. İlçede yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunan Kaymakam Ahmet Adanur ve Belediye Başkanı Hamit Kılıç, birlikte yürütülecek faaliyetler ve çalışmalar konusunda da görüş alışverişinde bulundular.

 

Görüşmenin ardından açıklama yapan Kaymakam Ahmet Adanur, “Bafra çok güzel bir ilçe. Bize düşen ilçemizi daha da ileriye götürecek çalışmalar yürütmek, vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için başta Belediyemiz olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşları ile el ele çalışmaktır. Göreve başladığım andan itibaren Belediye Başkanımız, çalışma arkadaşlarımız, kurumlarımız, kuruluşlarımız ve vatandaşlarımız bizleri güzel karşıladılar, bu konuda duyduğum memnuniyeti belirtmek isterim. Bu nazik davranışları için kendilerine teşekkür ediyorum. Bizler de bugün de Belediye Başkanımız Sayın Hamit Kılıç’ı ziyaret ederek iade-i ziyaretlere başladık. İnşallah ilçemizde ki diğer kurumlarımızı da ziyaret edeceğiz” dedi.

 

Kaymakam Adanur’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kılıç ise “Sayın Kaymakamımıza ziyaretleri nedeni ile teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah güzel bir uyum içerisinde çalışmalarımızı aralıksız yürüteceğimizden hiç şüphem yok. Bafra’mız için Sayın Kaymakamımız hayırlı olsun. Kendisine görevinde başarılar diliyorum” dedi.

kaymakam-adanur’dan-baskan-kilic’a-iade-i-ziyaret-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.