Kavak'ta Sosyal Yaşam Renkleniyor

Kavak'ta Sosyal Yaşam Renkleniyor

Kavak Belediyesince yaptırılan Güven Gölet’i Tesisinde sona gelindi

A+A-

Bir süre önce geçirdiği talihsiz bir yangınla kül olması ardından hemen yenisinin yapımına başlanan Güven Gölet’i Tesisi bitme aşamasına geldi.

Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu,  bitmesi yolunda son çalışmaları yapılan Güven Gölet’i tesisinin önümüzde aylarda tamamlanarak hizmete açılacağını söyledi. Sarıcaoğlu, “ Çok kısa zaman sonra hizmete girecek yeni tesisimiz ilçemizin önemli bir ihtiyacını karşılayacak” dedi.

 

KESİNTİSİZ HİZMET VERECEK

Güven Gölet’ine yapılan tesisin vatandaşlara 24 saat aralıksız hizmet sunacağını bildiren Sarıcaoğlu, “Tesisimiz Samsun Ankara yol güzergâhı üzerinde bulunduğu için daha fazla insana hizmet verecektir.  Tesis gelecek misafirlerin hoş bir biçimde vakit geçirebilmelerini sağlayabilecek bir biçimde donatılmaktadır. 7/24 açık olacak. Tesis, vatandaşlarımızın daha elit ve konforlu ortamlarda vakit geçirebilmeleri için en küçük ayrıntılar dahi hesap edilerek yapılıyor” diye konuştu.

 

KAVAK ARTIK ESKİ KAVAK DEĞİL

Kavaklıların eskiden dinlenebilmek için Samsun’da ki tesislere gittiklerini ama son yıllarda Kavak’ta yaptıkları çalışmalar ile bunu tersine çevirerek Samsun ve çevre ilçelerdeki insanların Kavak’a gelmesini sağladıklarını söyleyen Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “Eskiden hemşehrilerimiz kafalarını dinleyebilmeleri için Samsun’da ki sosyal tesislere giderlerdi çünkü Kavak’ta tesis yoktu. Göreve geldiğimiz günden bu yana yatırımlarımızla tesis sayımız gün geçtikçe çoğaldı. Yapımını tamamlamak üzere olduğumuz Güven Gölet’i tesisimiz ile ilçemiz bu alanda daha zenginleşti. Önümüzdeki aylarda doğal ortamı bozmadan yaptığımız tesisi hizmete açıyor olmaktan büyük mutluluk duyacağım” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.