Kavak'ta Ramazan Etkinliklerine Yoğun İlgi

Kavak'ta Ramazan Etkinliklerine Yoğun İlgi

Kavak’ta geleneksel hale gelen Ramazan etkinlikleri bu yılda dolu dolu devam ediyor.

A+A-

Ramazan ayının girmesi ile birlikte ilçenin farklı noktalarında düzenlenen Ramazan etkinlikleri bu yılda büyük bir katılım ile devam ediyor. Hacivat-Karagöz gölge oyunu, palyaço, animasyon gösterileri ve çocuklarla interaktif yarışmalar yine aynı gün teravih namazından sonra Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahi ve sema programları ile Kavak’ta unutulmaz anlar yaşanıyor.

 

Programların her yıl geleneksel hale getirdiklerini belirten Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “Her yıl Ramazan ayında düzenlediğimiz programlar bu senede dolu dolu geçiyor. Artık yaptığımız bu programları geleneksel hale getirdik ve her cumartesi akşamı geniş bir katılımla gerçekleştiriyoruz” ifadelerinde bulundu.

 

SOKAK İFTARLARIMIZ DEVAM EDECEK

İlçede yaptıkları etkinliklerin her yıl daha zenginleşerek ve güzelleşerek büyüdüğünü anlatan Başkan Sarıcaoğlu, “Her sene Ramazan etkinlikleri kapsamında ilçemizin farklı noktalarında düzenlediğimiz sokak iftarlarımıza bu senede devam ediyoruz. Her gün farklı bir mahallemizde iftar programı düzenleyip vatandaşlarımız ile ramazan ayının bereketini onlarla birlikte yaşayacağız. Tüm hemşehrilerimize programlarımıza yoğun katılım gösterdikleri için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

SOSYAL ALANLAR ARTMAYA DEVAM EDECEK

Sarıcaoğlu, “İlçemizdeki sosyal anlamda ailelerimizin gezip dolaşabilecekleri yerler kısıtlıydı. Göreve gelir gelmez bu sorunu çözebilmek adına ilçemizin birçok yerine sosyal alanlar kazandırdık. Amacımız hemşehrilerimizin daha güzel ve rahat bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmek” diye konuştu.

kavakta-ramazan-etkinliklerine-yogun-ilgi-2.jpgkavakta-ramazan-etkinliklerine-yogun-ilgi11.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.