Kavakta muhtarlar toplandı

Kavakta muhtarlar toplandı

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, mahalle muhtarları ile istişare toplantısında bir araya geldi.

A+A-

Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, belediye meclis salonunda düzenlenen toplantı sonrasında muhtarlara ilçede yapılan çalışmaları gezdirip çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Sarıcaoğlu yaptığı açıklamada, "Kavak'ı Kavaklılar ve muhtarlarla birlikte istişare toplantıları yaparak yönetiyoruz. Yerel seçimlerden bu yana ilçemize yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında küçük çaplı sizleri sıkmadan bir sunum yapmak istiyorum. Çünkü bu ilçeye iyi ya da kötü ne yapılıyorsa bundan ilk önce sizlerin haberleri olmalı. Kavak bu zamana kadar görmediği yatırımı aldı peki bu yatırımlar bu kadarla sınırlımı elbette hayır bu yatırımların çok daha fazlasını üstüne koya koya planlar yaparak çoğaltıyoruz. Amacımız ilerde çocuklarımızın, torunlarımızın arkamızdan Allah onlardan razı olsun demelerini sağlamak" dedi.

SİYASİ AYRIM SÖZ KONUSU DAHİ OLAMAZ
Sarıcaoğlu şöyle devam etti: "Muhtarlarımız arasında hiçbir siyasi ayrım söz konusu dahi olamaz. Bütün mahallelerimize eşit şekilde davranmak zorundayız. Eğer bu yaklaşımı sergilemezsek bu görevi hakkıyla yapmamış oluruz ve Allah’ın huzurunda hesabını veremeyiz. Tüm muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın gönlü rahat olsun siyasi ya da yakınlık ve uzaklık olarak hiçbir mahallemiz ayrı tutulmayacak merkez mahallemize ne hizmet gittiyse ilçemize en uzak mahallere de aynı hizmet gidecek."
Belediye meclis salonunda düzenlenen sunumun ardından Kavak'ta yapılan ve yapımı devam eden çalışmalar muhtarlara gezdirildi. Muhtarların yapılan çalışmalardan memnun oldukları gözlemlenirken Başkan Sarıcaoğlu'na Kavak için vermiş olduğu mücadelelerden dolayı teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.