KAVAK'TA DÖRT BİR KOLDAN HİZMET ATAĞI VAR

KAVAK'TA DÖRT BİR KOLDAN HİZMET ATAĞI VAR

Kavak Belediyesi tarafından ilçe genelinde yürütülen çalışmalar dört bir koldan devam ediyor.

A+A-

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ilçe genelinde uzak yakın demeden yürütülen hizmetler vatandaşlar tarafından büyük beğeni topluyor. Belediye ekiplerinin aynı anda farklı noktalarda çalışmaları ise vatandaşlar tarafından büyük takdir ile karşılanıyor.

Köy iken mahalle statüsüne dönüşen kırsal mahallelerde yürütülen çalışmaların yanı sıra ilçe merkezinde de yürütülen çalışmaları yakından takip eden Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu; “Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda hizmetlerimize aralıksız devam ediyoruz” ifadelerinde bulundu.

DÖRT BİR KOLDAN ÇALIŞIYORUZ

İlçede yaşanan bazı sorunları da ekiplerin özverili çalışmaları ile kısa sürede aştıklarını söyleyen Sarıcaoğlu; “İlçemizde yapacağımız birçok çalışmanın tek elden gitmesi elbette ki imkânsızdı bizde ekibimiz içerisinde gruplar kurarak birden fazla yerde aynı anda çalışma yapılmasını sağladık. Vatandaşlarımızın da büyük takdiri ile çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Kavak’ın önünde kat etmesi gereken büyük yol var. Çünkü Kavak için çok büyük düşüncelerimiz var bu düşüncelerimizi de gerçekleştirmek için ilçemizde ki bazı problemleri ekiplerimizin gayreti ile aşıyoruz” ifadelerinde bulundu.

HERŞEY VATANDAŞLARIMIZ İÇİN

Kavak’ta yapılan tüm çalışmaların vatandaşların çıkarları için olduğunun altını çizen Başkan Sarıcaoğlu konuşmasını şu şekilde sürdürdü;

“Göreve gelirken hizmet sözü ile geldik. Yoğun çalışmalarımızın meyvesini de vatandaşlarımızın bizlere olan desteği ve güveni ile topladık. Bir çalışmanın sonucunda en büyük takdir yapılan çalışmaların vatandaşlar tarafından beğenilmesi. Kavak’ta vatandaşlarımız ile uyum içerisinde her zaman iç içeyiz. Asla hemşehrilerimizi olumsuz yönde etkileyecek bir çalışmaya imza atmadık”

KAVAK’I GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR

Belediyede birlikte görev yaptığı ekibine sonuna kadar güvendiğini söyleyen Başkan Sarıcaoğlu; “Ekibime sonuna kadar güveniyorum çünkü bu zamana kadar Kavak için gecesini gündüzüne katarak hep daha fazlasını ve en iyisini yapmak için çalışmalarını sürdürüyorlar. Personelimiz yoğun iş temposuna rağmen asla bir gün bile pes etmeden ilçenin çok daha iyi noktalara gelmesi için çalışıyorlar. Geriye dönüp baktığımızda eski ve yeni resimleri yan yana koyup karşılaştırdığımızda Kavak’ın çok iyi noktalara geldiğini ve bundan sonrada çok daha iyi yerlere geleceğinin umudu hepimizin en büyük mutluluğu” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.