Kavak'ta Cahit Kamber ile yola devam

Kavak'ta Cahit Kamber ile yola devam

MHP Kavak İlçe Teşkilatı Olağan Kongresi Pazar günü gerçekleşti.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe kongreleri devam ediyor. Alaçam, Asarcık ve Vezirköprü ilçe kongrelerinin ardından Kavak İlçe teşkilatı da olağan kongresini gerçekleşti. Bir düğün salonunda gerçekleşen kongrede tek liste aday olan mevcut başkan Cahit Kamber, oy kullanan üyelerin tamamının oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

Kavak'ta birlik ve beraberlik sağlamak adına önemli çalışmalar yaptıklarını ifade eden MHP Kavak İlçe Başkanı Cahit Kamber, "Burası bizim toyumuz. Burada siyaset yapıp o bunu yaptı, şu bunu yapmadı demeyeceğim. Bizim önceliğimiz 2019 yerel seçimleri. İnşallah canla başla çalışacak, verdiğimiz emaneti geri alacağız" dedi. 

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin ise yaptığı konuşmada şunları söyledi; "Bu şehre hizmet etmiş, taşın üzerine taş koymuş kim olursa olsun bizim başımızın üzerinde yer vardır. İşte bu yüzden mevcut belediye başkanımıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı başarılar diliyoruz. Bizlerde bir siyasi parti olarak önce yerelde sonra ülkede iktidar olmak için uğraşıyoruz. Bu uğurda da önce 16 Nisan referandumu için yarından tezi yok Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bekası, cumhuriyetin devamı, üniter milli devletin devamı için evet oyu kullanacak ve bunun için mücadele edeceğiz. 16 Nisan'dan sonra da 2019'da ülkücü ve milliyetçi bir cumhurbaşkanı, ülkücü ve milliyetçi milletvekili, ülkücü ve milliyetçi belediye başkanı çıkarmak için canla ve başla çalışacağız"

Kongreye, MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Ülkü Ocakları İl Başkanı Yalçın Altıntaş, MHP Kadın Kolları İl Başkanı Yüksel Ünal, Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, Kavak eski Belediye Başkanı Şerif Ün, İlkadım eski Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Diğer yandan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel'de kongreye katılarak ilçe başkanı Cahit Kamber'i tebrik ettiler.

kavak-kongre-haberi-(1).jpgkavak-kongre-haberi-(2).jpg

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.