Karpuz Çekirdeğinden Çıkan Mucize

Karpuz Çekirdeğinden Çıkan Mucize

Samsun'un Alaçam ilçesinde emekli imam olan 56 yaşındaki Nureddin Baş 1988 yılında misafirler için aldığı iri karpuzun çekirdeklerinin birleşiminde “ ALLAH – MUHAMMED “ yazdığını farkına vararak bu Allah’ın mucize bir olaylardan biri olduğunu belirti.

A+A-

Samsun’a bağlı Alaçam ilçesi yaklaşık 25 kilometre uzaklıkta olan Yakacık mahallesinde ikametgâh eden emekli imam olan 56 yaşındaki Nureddin Baş, 1988 yılında başından geçen ve asla hayatı boyunca unutamayacağı mucize olayı anlatırken bu olayın nasıl ceyran ettiğini şu kelimelerle dile getirdi.
Nureddin Baş(56) imam olduğu sene 1988 yılıydı, evime gelen misafirler için aldığım iri karpuzu kestikten sonra gelişen olaylar zinciri beni ve ailemi çok etkiledi. Kesilen karpuzun çekirdeklerinin dikkatimi çekti diyen Baş, karpuz çekirdeklerini dikkatle incelediğimde ve yan yana birleştirdiğimde ise “ ALLAH – MUHAMMED” yazısıyla karşılaştım. Gerçekten son kelimesine kadar üzerinde okunacak kadar net yazıyla karpuz çekirdeklerinin birleştirdiğimizde kur –an da peygamberimiz Hz. Muhammed’in isminin son harfin bile T, harfi değil orijinal olan D harfiyle bile birebir çıkıyor. Artık siz buna ne dersiniz bilmem, ama ben Yüce Allah’ın mucizelerinden bir olan keramet diyorum. Yüce Allah bizlere bu konuda o kadar mucizesini göstermiştir ki bu da karpuz çekirdeklerinde oluşan başka bir mucizesidir. 1988 yılında başıma gelen bu güzel ve unutmayacağım mucize olayı Ailem ’den sonra siz değerli basın mensuplarıyla paylaşmak istedim. İnşallah Yüce Allah’ın bana ve ailem için mutluluk veren mucize olan ve üzerinde “ ALLAH – MUHAMMED” yazan karpuz çekirdeklerini bir çerçeve yaparak ömür boyu saklayacağım, asla unutamayacağım bu güzel mucizeyi benden sonrada ailemin diğer insanlara anlatmasını istiyorum dedi.
Nureddin Baş, gerçekten karpuz çekirdeklerine her baktığımda içime huzur doluyor, çünkü karpuz çekirdeklerinden gelen “ ALLAH – MUHAMMED “ kelimesi o kadar güzel ve peşi peşine gelmesi, Yüce Allah’ın nerelere kadir olduğunu ve varlığını nasıl hissettirdiğini bu mucize olayla asıl gerçeği bizlerin gözümüzün önüne serdiğinin bir örneğidir diyerek sözlerini tamamladı.

Haber / Foto : Ebubekir Yılmaz

alacam-da-karpuz-cekirdeginden-cikan-allah-ve-muhammed-yazisi2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.