KARDEŞİNİ KURTARMAK İSTERKEN HAYATINI KAYBETTİ

KARDEŞİNİ KURTARMAK İSTERKEN HAYATINI KAYBETTİ

Samsun'un Atakum ilçesinde, iskeleden denize atlayan bedensel engelli kardeşini kurtarmak için arkasından suya giren genç, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

A+A-

Atakum ilçesindeki Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Çobanlı Halk İskelesi'nde, ailesini görüntülü arayarak helallik isteyen bedensel engelli Murat Ünlü, bir süre sonra denize atladı. 

Görüntülü aramadan sonra kardeşini kurtarmak için iskeleye gelen Samsunhaber.com editörü Yunus Ünlü'de yüzme bilmemesine rağmen hemen suya atladı.

Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri ve Samsun Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliğine bağlı kurbağa adamlar sevk edildi.

Kurbağa adamlar 20 dakika içinde ikizleri sudan çıkarttı.

Kardeşlere ilk müdahaleyi yapan 112 Acil Servis ekipleri, Murat Ünlü'yü özel bir hastaneye, Yunus Ünlü'yü ise Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırdı.

Durumu ağır olan ikizlerden Samsunhaber.com Haber Sitesi Editörü Yunus Ünlü, tedavi gördüğü hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Barış Medya Grup Ailesi olarak hayatını kaybeden meslektaşımız Yunus Ünlü'ye Allah'tan Rahmet, kederli ailesine sabırlar dileriz...

kardesini-kurtarmak-isterken-hayatini-kaybetti-1.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.