Kardeş Kal Türkiye Platformundan Başkan Topaloğlu’na Ziyaret

Kardeş Kal Türkiye Platformundan Başkan Topaloğlu’na Ziyaret

Kardeş Kal Türkiye Platformu 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nu makamında ziyaret etti.

A+A-

Kardeş Kal Türkiye Platformu Grup ve Haberleşme Samsun Sorumlusu Dr. Ertuğrul Gök “ Kardeş Kal Türkiye'nin Kuruluş Amacı; 15 Temmuz benzeri hain bir kalkışma veya bir Afet karşısında, halkın uykudan uyandırılması ve Halkın haberdar edilmesidir” dedi.

Amaçlarının yaşanacak herhangi bir olumsuzlukta dinini, devletini, vatanını ve milletini seven insanların neler yapması gerektiğini çalışmak ve topluma anlatmak olduğunu vurgulayan Dr. Ertuğrul Gök “Bu grubun gayesi; olası bir darbe girişimine ya da doğal afete karşı tüm haberleşme araçlarının kısıtlandığı veya tamamen kesildiği ya da tüm teknik imkânların olduğu bir ortamda halkı meydanlara davet etmek ya da olası bir felaketten zarar görmüş kişilere ulaşabilmekten başka bir şey değildir. Haberleşme dışında hiç bir amaç, gaye, misyon ve vizyonumuz yoktur ve olmayacaktır” dedi.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu” Vatan hainleri zalimane planlarında dur durak bilmiyorlar. Ülkemizin dışarıdaki kadar içeride de düşmanı var. Maalesef hepsi de fırsat kolluyor. 15 Temmuz'da ağzımız bir kere yandı. Önlem almakta yarar var. 'Bir Müslüman aynı delikten iki kere ısırılmaz' Hadis-i Şerif’inin mesajı bu noktada çok manidar geliyor bana. İşte Kardeş Kal Türkiye; bu durumun tahlilini yapmış ve 'bir şeyler yapmalıyım' idealistliğine sahip yine dış destekli bir ayaklanma, bir darbe, bir kalkışma gerçekleştirilirse ya da bir depremde, yangında, doğal afette neler yapılabilir diye kafa yoran, fikir alışverişi yapan insanların oluşturduğu bir platformdur. Ziyaretlerinden dolayı Kardeş Kal Türkiye Platformu Grup ve Haberleşme Samsun Sorumlusu Dr. Ertuğrul Gök’e çok teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.