KARAGÖZ İLETİŞİME MUHTEŞEM AÇILIŞ

KARAGÖZ İLETİŞİME MUHTEŞEM AÇILIŞ

İstanbul’da ve Bafra’da yaptığı çalışmalarla , iş hayatında , sivil toplum örgütleri olan beşeri ilişkileri ile daima takdir toplayan İstanbul Bafra Dernekleri Federasyonuna (BADEF’e) bağlı İstanbul Bafra Yakıntaş Köyü Derneği Başkanı, Karagöz İletişim...

A+A-

İstanbul’da ve Bafra’da yaptığı çalışmalarla , iş hayatında , sivil toplum örgütleri olan beşeri ilişkileri ile daima takdir toplayan İstanbul Bafra Dernekleri Federasyonuna (BADEF’e) bağlı İstanbul Bafra Yakıntaş Köyü Derneği Başkanı, Karagöz İletişim Yönetim Kurulu Başkanı Necati Karagöz Bafra’da TURCELL İLETİM MERKEZİ’ni (TİM) muhteşem kalabalığın katılımı ile anlamlı bir günde anlamlı açılış yaptı.

Bafra Tekel Caddesi No : 30/A’da hizmete giren Karagöz Turcell İletişim Merkezi (TİM) için bir açılış programı düzenlendi.
Adeta çiçek bahçesine dönen işyeri önünde açılış için yoğun davetli topluluğu vardı.
Açılışta ilk olarak Karagöz İletişim Yönetim Kurulu Başkanı Necati Karagöz bir konuşma yaptı.

Karagöz Bafra ve Bölgesine TURCELL İLETİM MERKEZİ’ni kazandırmanın mutluluklarını yaşadıklarını , Bafra ve Bölgesinin ekonomisine bir katkı yapmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirttikten sonra açılışa katılan herkese sonsuz teşekkürlerini sundu.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel açılışta yaptıkları konuşmada Bafra’ya kazandırılan yeni işyerinin hayırlı uğurlu olmasını dilediler.

İstanbul Bafra Yakıntaş Köyü Derneği Başkanı, Karagöz İletişim Yönetim Kurulu Başkanı Necati Karagöz’ün Bafra’da TURCELL İLETİM MERKEZİ’ni 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde anlamlı günde açmasını ise ayrıca takdir ettiler, bol kazançlar temennisinde bulundular.
Bafra Yakıntaş Köyü Camii İmam-Hatibi Hasan Kul’un duasının ardından Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Av.İbrahim Semiz, CHP Bafra İlçe Başkanı Eğitimci Nihat Oktay, MHP Bafra İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş, TURCELL Samsun Satış Yöneticisi Tunç Meç, İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu, Karagöz İletişim Yönetim Kurulu Başkanı Necati Karagöz tarafından hayırlı olması dileği ile açılış kurdelesi kesildi.

Konfetiler ve meşaleler eşliğinde Karagöz İletişim Yönetim Kurulu Başkanı Necati Karagöz’ün işletmeciliğini yaptığı TURCELL İLETİM MERKEZİ’nin açılışının ardından açılışa katılan kadınlara 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile karanfiller dağıtıldı, çeşitli ikramlarda bulunuldu.
İlk siftahı ise Bafra İlçesine bağlı Karpuzlu Köyünden Ahmet Şimşek son model telefon alarak yaptı.

Açılışa ayrıca TURCELL Samsun Satış Yöneticileri Abidin Dayan, Nurcan Yılmaz, KVK Samsun Satış Yöneticileri Can Yaldırgürses, Osman Can, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ve yönetimi, Mahalle Muhtarları, İstanbul Bafraspor Onursal Başkanı Aydın Dursun, İstanbul’dan açılışa gelen işadamları Fehim Gevrek , Adem Karagöz, Murat Dursun, Turan Öcal, Onur Karagöz, Ahmet Karagöz, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, İşadamları, Daire Müdürleri, Okul Müdürleri, Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şube Başkanı Ünal Bandır ve yönetimi ile çok sayıda davetli katıldı.

karagoz-iletisim-1.jpgkaragoz-iletisim-2.jpgkaragoz-iletisim-3.jpgkaragoz-iletisim-4.jpg

karagoz-iletisim-aciliyor.jpgkaragoz-iletisim-aciliyor-2.jpgkaragoz-iletisim-5.jpgkaragoz-iletisim-6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.