KARAASLAN: SEFERBERLİK ANLAYIŞIYLA HAREKET ETME MECBURİYETİNDEYİZ

KARAASLAN: SEFERBERLİK ANLAYIŞIYLA HAREKET ETME MECBURİYETİNDEYİZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun programı kapsamında Atakum İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı.

A+A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun programı kapsamında Atakum İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. 

 

“AK Parti, Ekip Ruhunu Dorukta Yaşayan Bir Siyasi Harekettir” 

 

Karaaslan burada yaptığı konuşmada, “Teşkilatlarımız yenilendi tazelendi, tecrübeyle tazeliğin bir araya geldiği yeni ekipler oluştu. AK Parti, ekip ruhunu dorukta yaşayan bir siyasi harekettir. AK Parti, hiç kimsenin tek başına değil; herkesin birlikteliğinden güç alarak başarıyı yakalayan bir partidir. Örnek birliğiyle teşkilatımız adeta bir omurga gibidir. Bütün yapı, hareket kabiliyetimiz bu omurganın sağlamlığında gizli. Birbirimize bir zincirin halkaları gibi bağlıyız. Bu zincirin halkaları arasında hiyerarşik bağların bir anlamı yoktur, her bir halka diğerine bağlılığıyla anlamlı, o ölçüde değerlidir. En küçük bir gevşeme, kopma durumunda artık o zincir, zincir olmaktan çıkar. Bizi bir arada tutan, Sayın Cumhurbaşkanımız’ın liderliğinde güçlü Türkiye iddiamızdır. Bugün AK Parti çatısı altında yaptığımız siyasetle ülkemizin bugününü olduğu gibi yarınını da güvenceye alarak, nesillerimize daha müreffeh bir ülke bırakmanın gayreti içerisindeyiz. Siyasetimiz, geçmişimizden aldığımız emanete gözümüz gibi bakarak o emaneti geleceğe taşıma siyasetidir..” diye konuştu.

 

 “Kirli İttifaklar Gün Yüzüne Çıkıyor” 

 

Karaaslan konuşmasına şöyle devam etti; “Yolumuz çetin, işimiz zor. Bu coğrafyada işler hiçbir zaman kolay olmadı. Hiçbir kazanımımızı kolayca elde etmedik. 

 

Kirli ittifaklar, kapalı kapılar ardında yapılan pazarlıklar bir bir gün yüzüne çıkıyor. 24 Haziran günü yaklaştıkça bunlar devam edecek. 15 milletvekilinin hazin görüntüsünü hepiniz gördünüz değil mi? İçlerinde ağlayanlar da vardı, başını yerden kaldıramayanlar da. Ertesi gün Meclis Genel Kurulu’nda o milletvekilleri gönderildikleri partinin sıralarına bile oturamadı. Nereye ait oldukları belli olmayan vekiller. Ne hazin bir görüntü! O vekilleri millet seçti, hiç kimse milletin seçtiği vekile, ‘sen oraya git, sen buraya gel’ gibi şeyler söyleyemez. Diktatörlük mü arıyorsunuz, işte size diktatörlük. Bugün siyasette, ülke meselelerinde projesi olmayanlar projelere alet olmaktadır.”

 

 “Seferberlik Anlayışıyla Hareket Etme Mecburiyetindeyiz” 

 

“24 Haziran, Türkiye için çok önemli bir dönüm noktası.” diyen Karaaslan, “24 Haziran’ı anlamak için 16 Nisan’a; 16 Nisan’ı anlamak için ise 15 Temmuz’a gitmek gerekir. 15 Temmuz’u anlamak için ise çok daha geçmişe…Yasal yollarla bu ülkede asla söz sahibi olamayacağını bilenler bütün illegal yolları denemekte. Ama biz bunlara fırsat vermeyeceğiz. Daha önce girdiğimiz tüm seçimlerde olduğu gibi 24 Haziran’da da büyük bir başarı elde edeceğimize inancım tamdır. Çünkü biz, milletin içinden çıkmış bir partiyiz. Biz yedi bölgede aynı dili konuşabilen bir partiyiz. Ay yıldızlı şanlı bayrağımızı yedi bölgede dalgalandırmanın onurunu yaşayan bir partiyiz.

 

 Biz bir seçim yaptık. ‘Ülkemiz bu yönetim şekliyle daha fazla yönetilemez. Bu sistem bizi bağlamakta ve hareket kabiliyetimizi azaltmakta’ dedik. Milletimize sorduk, yetkiyi aldık. Seçimlerin normal süresine bir buçuk yıl vardı, kişisel hesaplarımız olsaydı, şahsi menfaatlerimiz doğrultusunda hareket etseydik bir buçuk yıl önce bu düzenlemeye imzamızı atar mıydık? Aslolan bu ülke, bu millet ve bu bayrak. Ötesi yok. Bu dönem içerisinde bir seferberlik anlayışıyla hareket etme mecburiyetimiz var. Şimdi ülkemiz için her şeyimizi geride bırakıp çok çalışma vakti.” diye konuştu. 

cigdem-karaaslan-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.