KARAASLAN: PARTİ’MİZİN ADAYI MUSTAFA DEMİR’DİR

KARAASLAN: PARTİ’MİZİN ADAYI MUSTAFA DEMİR’DİR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, son günlerde bazı basın yayın organlarında çıkan,

A+A-

 Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın değişeceği ve kendisinin de adının geçtiği anket çalışması yapıldığı hakkındaki haberlerle ilgili açıklamada bulundu.

Karaaslan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız belirlenmiş ve ilan edilmiş olmasına rağmen AK Parti’mizin yeni bir aday arayışında olduğu ve ismimin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için yapıldığı söylenen bir ankette geçtiği yönünde çeşitli basın-yayın organlarında yer alan haberler hakkında kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla aşağıdaki açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.

Samsun’un da aralarında olduğu 2 ilimizde Belediye Başkan Adayı’nın değişmesinin gündemde olduğu iddiasına dayandırılan ve Genel Merkez’imiz tarafından telefon yoluyla, ismimin de geçtiği bir anket çalışmasının yapıldığı yönündeki haberler asılsız ve maksatlı olup, adayımızın ve partimizin yıpratılmasını amaçlayan bir algı operasyonundan daha öteye geçememektedir.

Herkesin bilmesini isterim ki, Sn. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız tarafından kamuoyuyla paylaşılan 24’ü Büyükşehir, 50’si İl Belediyesi olmak üzere toplamda 74 Belediye Başkan Adayı’mızın belirlenmesi süreci seçim gündeminin çok öncesinde başlayan kamuoyu anketleri, illerimizde gerçekleştirdiğimiz temayül yoklamalarımız ve tüm Başkanlıklarımızın uzmanlık alanları çerçevesinde ortaya koyduğu analizlerle beslenen uzun soluklu ve titiz bir çalışmanın ürünüdür.

AK Parti olarak aday belirlemeye dönük çalışmalarımızı, iddia edildiğinin aksine adaylarımız henüz belirlenmeden önce farklı yöntemler kullanmak suretiyle tamamladık. Bu nedenle, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Adaylığı üzerinde Genel Merkez’imiz tarafından son günlerde bir anket çalışması yapıldığı iddiası gerçeği yansıtmamaktadır. Söz konusu anketi AK Parti Genel Merkez’imizin adını kullanarak yapanların olduğu tespit edildiği takdirde gereğinin yapılması için en kısa sürede hukuki yollara başvurulacaktır.

AK Parti olarak, algı operasyonlarına asla itibar etmiyoruz, milletimiz de bu tür gerçeği yansıtmayan haberlere itibar etmeyecektir. Adaylarımızın belirlendiği tüm şehirlerimizde olduğu gibi Samsun’umuzda da adayımız ve teşkilatlarımızla birlikte sahada çalışmalarımıza hızla başladık. Sn.Cumhurbaşkanımız tarafın Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Adayımız olarak ismi açıklanan Sn. Mustafa Demir’in isminin yeniden değerlendirildiği iddiası tamamen gerçekten uzaktır. AK Parti’mizin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sn. Mustafa Demir’dir.

Bizler  şu anda tam anlamıyla 31 Mart’ta gerçekleştireceğimiz yerel seçimlere ve 15. seçim zaferimize odaklanmış durumdayız. Teşkilatlarımızın her bir mensubu da bu gayret ve motivasyonla sahada çalışmalarını sürdürmektedir.

 

Genel Merkez’imiz tarafından Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız olarak belirlenen, tecrübesiyle Samsun’umuza çok şey katacağına gönülden inandığımız Sn. Mustafa Demir’in yanında olduğumuzu ve şehrimizi her alanda daha da ileriye taşıyacak hedeflerimize odaklandığımızı bir kez daha en net şekilde ifade ediyor, adaylarımız ve partimizi yıpratmaya yönelik kötü niyetli gayretlere asla müsaade etmeyeceğimizi kamuoyunun bilmesini istiyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.