KARAASLAN: KADİR GECESİNİN KADRİNİ BİLMELİYİZ

KARAASLAN: KADİR GECESİNİN KADRİNİ BİLMELİYİZ

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Kadir Gecesi” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

A+A-

Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan; gönüllerimizi inşa ve ihya eden mübarek Ramazan ayını uğurlamaya hazırlandığımız günlerde Yüce Rabb’imizin müjdesi Kadir Gecesi’ne erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

İkram ve ihsan sahibi Rabb’imizin sonsuz nimetlerinin şükrünü eda edebilmemiz için, bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen mübarek geceyi fırsat bilmeli; yaşantımızı gözden geçirmeli, hal ve tavırlarımız konusunda ciddi bir muhasebe yapmalıyız. ‘Her geceyi Kadir bil’mek şiarıyla Kadir Gecesi’nin kadrini bilmeliyiz.

Tarih boyunca uğruna nice şehitler verdiğimiz aziz vatanımızda birlikte huzur içinde yaşadığımız bütün kardeşlerimiz ve tüm insanlar için sevgi ve barışın egemen olması en büyük dileğimizdir. Zalimin hasmı, mazlumun dostu, umudun adı Türkiye olarak özellikle Ramazan ayı boyunca çocuk, kadın, yaşlı demeden dünyanın her yerinde zulme uğrayan mazlumların hamisi olmaya devam edecek; Dünyanın beşten büyük olduğu gerçeğini gür sesle haykırmaktan asla geri durmayacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, Leyl-i Kadr’in selametinin İslam’a asırlarca hizmet etmiş aziz milletimiz, mazlum coğrafyalar ve insanlığı çepeçevre kuşatmasını Yüce Mevla’mdan temenni ediyor; huzur içinde Ramazan Bayramı’na ulaşmamıza vesile olmasını diliyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.