KARAASLAN 8.KEZ AK PARTİ MKYK’DA

KARAASLAN 8.KEZ AK PARTİ MKYK’DA

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, partisinin 6.Olağan Büyük Kongre’si ile yeniden, Parti'nin en üst karar organı olan Merkez Karar ve Yönetim Kurulu’na (MKYK) girdi.

A+A-

Bugüne kadar 4 Olağan, 3 Olağanüstü Kongre’de Ana Kademe MKYK Üyesi olarak görevlendirilen Karaaslan, 6.Olağan Büyük Kongre ile 8.defa MKYK Üyesi olarak parti yönetiminde yer almış oldu.

Siyasete partisinin Gençlik Kolları’nda başlayan, 25.,26. ve 27. Dönem Samsun Milletvekili Karaaslan, AK Parti Genel Merkezi bünyesinde çeşitli görevlerde bulundu. 12 Eylül 2015 tarihinde gerçekleştirilen 5.Olağan Büyük Kongre ile kurulan Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı’nda Başkanlık görevine getirilen Karaaslan bu görevini sürdürdü.

“AK Parti’mizin Bir Ferdi Olmak Bizim İçin En Büyük Onurdur”

6. Olağan Büyük Kongre’de yeniden MKYK üyeliğine seçilen Karaaslan yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından, kurulduğu 2001 yılından beri milletimizin umudu olan, kazandığımız zaferler ve geleceğe duyduğumuz yüksek inancımızla 17. yaşını büyük bir mutluluk ve coşkuyla kutladığımız AK Parti’mizin bir ferdi olmak bizim için en büyük onurdur. Milletimize hizmeti şereflerin en büyüğü olarak gören Sn. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde sürdürdüğümüz kutlu yürüyüşümüzde, bizlere tevdi edilen tüm görevleri büyük bir mesuliyet bilinciyle yerine getirmeye çalıştık. Bizim için asıl olan, görevimizin adı ne olursa olsun aziz milletimize layıkıyla hizmet etmektir. Milletimizden aldığımız güçle hem Türkiye’mizin hem de partimizin yeni döneminde parti yönetiminde 8. defa MKYK üyesi olarak yer alarak, hizmet bayrağını en yükseğe taşıma anlayışıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

81 ilimiz ve 972 ilçemizden gelerek, gönlümüzde büyüttüğümüz AK sevdamızın bayram gününde; ’Millet Bir, Hedef Bir’ temasıyla büyük bir coşku ve milli mutabakat içinde teşkilatlarımız ve milletimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz 6. Olağan Büyük Kongremiz ile bizleri yeniden, sorumluluğu yüksek bu kutlu göreve layık gören Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum.” dedi.

 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.