Kapkaç sülalesi tutuklandı

Kapkaç sülalesi tutuklandı

Samsun'da 3 kapkaç ve 1 yankesicilik yöntemiyle cep telefonu hırsızlığına karıştığı ileri sürülen karı-koca ile akrabaları tutuklandı.

A+A-

Olay, İlkadım ilçesi Kadıköy Mahallesi'nde dün saat 08.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Mezarlıklar Müdürlüğü'nde çalıştığı öğrenilen F.G. (26) isimli genç kız, evden işe giderken kendisini takip eden bir kişinin saldırısına uğradı. Genç kızın kolundan tutan kapkaççı, elindeki bin 200 lira değerindeki cep telefonunu alıp kaçtı. Olayın şokunu uzun süre üzerinden atamayan F.G., polisten yardım istedi. Polis yaptığı araştırma sonucu olayın şüphelisini yakaladı. Soruşturmanın derinleştirilmesi sonucu olayla ilgili Ö.K. (27) karısı Ö.K. (20) ile karısının eniştesi A.M. (21) yakalanarak gözaltına alındı.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosunda sorgulanan 3 kişinin, Samsun'un İlkadım ilçesinin Yenidoğan, Kadıköy, Fatih ve Reşadiye mahallelerinde bir hafta içinde 3 kadının kapkaç yöntemiyle cep telefonunun alınması ve 1 kadının da yine yankesicilik yöntemiyle cep telefonunun çalınması olayına karıştıkları ortaya çıktı. Polisteki sorguları tamamlanan ve paraya ihtiyaçları olduğu gerekçesiyle kadınların cep telefonunu çaldıklarını itiraf eden karı-koca ve enişteleri bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren 3 zanlı, tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.