Kalaşnikoflu saldırıdan ayrıntılar

Kalaşnikoflu saldırıdan ayrıntılar

Samsun`un Bafra İlçesi`nde eski Çetinkaya Beldesi Belediye Başkanı Hadi Sezer`in evine kalaşnikoflu saldırı düzenlendi.

A+A-

Olay 25 Haziran Pazar günü 02.00 sıralarında Çetinkaya Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre eski Çetinkaya Beldesi Belediye Başkanı Hadi Sezer`in evine gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler uzun namlulu silahlar ile eve rastgele ateş açtı. Olay sırasında Hadi Sezer ve ailesi evde olmadığı için olaydan kimse yara almadan kurtuldu. Olay sonrası çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Bafra İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu eve 300 metre mesafede 24 adet boş kalaşnikof kovanı bulundu. Muhafaza altına alınan deliller yapılacak olan kriminal incelemeler sonucunda netlik kazanacak.

Öte yandan Hadi Sezer 15 Temmuz Darbe girişiminin ardından Fetö terör örgütü ile mücadele kapsamında gözaltına alınıp tutuklanmıştı. Tutuklanan Sezer, 9 ay cezaevinde tutuklu kaldıktan sonra geçtiğimiz aylarda tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

2013 yılında da Çetinkaya Beldesi Belediye Başkanlığı yapan Hadi sezer`in İsmetpaşa Mahallesinde ki evinin önünde park halinde olan makam aracına da saldırı düzenlemişti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.