KADIN EMEK PAZARINA İLGİ ARTIYOR

KADIN EMEK PAZARINA İLGİ ARTIYOR

Bafra ilçesinde ev kadınlarının iş hayatına atılmasını sağlamak amacıyla kurulan Kadın Emek Pazarı faaliyetlerine devam ediyor.

A+A-

Bafra Kaymakamlığı, Bafra Belediyesi ve Bafra Ticaret ve Sanayi Odası'nın ortaklaşa oluşturduğu proje kapsamında Hacınabi mahallesi Yün pazarı yanı Çarıkçılar çıkmazında kurulan Kadın Emek Pazarı çarşamba günleri açılıyor.

Kadın emek pazarında hanımlar satışlardan oldukça memnun olduklarını herkesin her bütçeye uygun şekilde hem aperatif hem de karınlarını doyuracak şekilde ürünlerini ve ev yemeklerini Bafra halkına sunduklarını söylediler. Pazar'daki Hanımlar kendilerine bu imkân sağladıktan sonra evde boş oturmaktansa bu tür çalışmalarla ev ekonomisine katkıda bulunmak bizlerin özgüvenini yerine getiriyor. Pazarda ürünleri sabah saatlerinde satışa başladıklarını, akşam saatlerinde ise yapılan tüm yemeklerin satıldığını belirten kadınlar;” Bafra'ya gelen Bafralı olan veya olmayan misafirler buralarda damak zevkini tatmin ettikten sonra üstüne demlenmiş çay da içip keyif yapıyorlar. Misafirler Yapılan bu çalışmayı takdir ettiklerini hanımlara ev ekonomisine katkıda bulunmak için buradan yemek yediklerini Ayrıca Bafra'nın unutulmaya yüz tutmuş yemek çeşitlerini de hatırlayıp taktıklarını söylediler.”

Haber:Sebahattin GÜRGÜR

kadin-emek-pazarina-ilgi-artiyor.jpegkadin-emek-pazarina-ilgi-artiyor-001.jpegkadin-emek-pazarina-ilgi-artiyor-002.jpeg

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.