KAÇAK TÜP DOLUMU YAPAN OTOGAZ İSTASYONLARA KONTROL YAPILDI

KAÇAK TÜP DOLUMU YAPAN OTOGAZ İSTASYONLARA KONTROL YAPILDI

Son günlerde, polis merkezi amirliği sorumluluk bölgesinde, bulunan petrol istasyonlarında kaçak tüp dolumu yapıldığı duyumu alınmış olup, bu konuyla ilgili Bafra Kaymakamlığına şikayet edildiği bildirildi.

A+A-

 

     Bafra Emniyet Müdürlüğü görevli ekipleri, alınan duyumlara ve şikayetlere göre, petrol istasyonlarına takip ve kontroller yaptı.

BAFRA’DA KAÇAK MUTFAK TÜPÜ DOLUM YAPAN AKARYAKIT İSTASYONLARI SÜREKLİ KONTROL EDİLECEK

     Bahçeler Mahallesi Samsun-Sinop Karayolu üzerinde faaliyet gösteren TOTAL Petrol isimli iş yeri önünde, gri renkli bir aracın bagajının açık tüp doldurulduğu görülmüş, kaçak tüp dolumu yapılabileceğinden şüphelenerek, LPG Dolum tesisinin yanına gidildiğinde, aracın 34 SMY 68 plaka sayılı araç olduğu, aracın bağajının içerisinde 12 kilogram mutfak tüpü olduğu üzerine, Totalgaz İbareli yazılı No:109388 ibaresinin bulunduğu aynı tüpe takılı vaziyette tüpe dolum yapmaya yarayan 50 santimetre uzunluğunda, bir tarafında tüpe takma aparatı bulunan bir tarafında LPG dolum tabancasına takmaya yarayan tüp dolum aparatının takılı olduğu bildirildi.

   MUTFAK TÜPÜNÜ LPG DOLDURUYOR. BUNUN İÇİNDE OTOMOBİLLER KULLANILIYOR 

       Görüşmeler yaptığımız Bafra’daki Tüpgaz Bayileri, her gün büyük bir tehdit altında olduklarını, akaryakıtların bazılarında basit aparatlarla doldurulan tüplerin iğneleri eğritilen tüplerden çıkan yangınlardan ve ölümlerden kendi markalarının sorumlu tutulduğunu ve bu kaçakçıların bu durumda inkar yoluna gittiklerini ifade ettiler.

               KAÇAK MUTFAK TÜPÜ DOLDURMAK ÇOK TEHLİKELİ

     Kaçak Mutfak tüpü kullanımı tehlikeli boyuta ulaştı. Bafra’da Petrol istasyonlarında mutfak tüpü doldurulmasının yasak olmasına rağmen Mutfak tüpü dolduran petrol istasyonlarına vatandaşlar ilgi göstermeye devam ediyor. Mutfak tüpü fiyatlarındaki artış vatandaşı kaçak doluma itiyor. Tüpler artık otogaz
satılan istasyonlarda araba deposu gibi litre usulü dolduruyor.

 BOŞ EV TÜPLERİN %30’UNA YAKINI İGNELERİ EĞRİTİLMİŞ OLUP, VATANDAŞIN EVİNDE BİR BOMBA OLARAK DURUYOR.

     İğneleri basit aparatlarla dolduruldukları için eğrildiğinden farkına varan vatandaşlar, bayilerden arızalı mutfak tüplerini yenisiyle değiştirmek istediği öğrenildi. Bayiler, bu kadar yüksek oranda kuyruklar halinde, dolum yapan istasyonların Bafra’da yakında büyük bir faciaya sebep olacaklarını ifade ettiler.Bayiler, Ankara OSTİM’ deki facianın unutulmamasını ve Bafra’nın bu işten uzak durması gerektiğini söylediler. Bayiler, böyle bir facia karşısında malum kaçak dolum istasyonlarının kamu vicdanında buna hesap veremeyeceklerini ifade ettiler. 

       Bafra’da bulunan Tüpgaz Bayileri, Bafra Emniyet Teşkilatının olayın üzerine çok ciddi gitmesinden memnuniyetlerini bildirdi.

              

           

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum