JANDARMADAN OKULLARA TRAFİK KÖŞESİ

JANDARMADAN OKULLARA TRAFİK KÖŞESİ

Bafra ilçesinde Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Bafra Jandarma Trafik timlerince belde ve köy ilköğretim okullarına "trafik köşesi" yapılıyor.

A+A-

Samsun İl Jandarma Komutanlığı’nca hazırlatılan trafik köşesi levhaları İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serdal Şahin, İlçe Jandarma Trafik Tim Komutanı Jandarma Başçavuş Arif Demirbaş ve tim personeli tarafından Yeşil Yazı ve Üçpınar Köy İlköğretim Okulları ile Doğanca Beldesi İlköğretim Okulu’nda okul idarecileriyle birlikte trafik panoların asılarak trafik köşesi oluşturuldu.
Öğrencilere trafik kaidelerini anlatan İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serdal Şahin, İlçe Jandarma Trafik Tim Komutanı Jandarma Başçavuş Arif Demirbaş, trafik kazalarının insanlara ve ülkeye verdiği zararlardan bahsetti. Öğrencilerin trafikte daha dikkatli davranmalarını isteyen yetkililer, "Maksadımız, trafikte telafisi mümkün olmayan kazaların tedbirini önceden alıp ona göre davranmaktır. Trafik kazalarının çoğu eğitim eksikliğinden kaynaklanıyor. Ülkemizin en önemli meselelerinden biri trafik kazalarıdır. Öğrencilerimize küçük yaşlardan itibaren verdiğimiz eğitim sayesinde trafik kuralları alışkanlık haline gelecek ve insandan kaynaklanan kazalar azalmaya başlayacak" dedi.
Öğrenciler, okullarında oluşturulan trafik köşesi için jandarmaya teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.