Jandarma teşkilatının kuruluşunun 178. yıl dönümü

Jandarma teşkilatının kuruluşunun 178. yıl dönümü

Samsun Valisi İbrahim Şahin, jandarma teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü kapsamında, İl Jandarma Komutanı Albay Ünsal Ağaoğlu ve teşkilat mensuplarını makamında kabul etti.

A+A-

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Şahin, jandarma teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Kurulduğu günden itibaren jandarmanın ülkenin ihtiyaç duyulduğu güvenliğin yerine getirilmesinde, ülkenin dış güçlere karşı korunmasında önemli görevler ifa ettiğini vurgulayan Şahin, "Jandarma teşkilatımız, kanunla kendisine verilen görevleri yerine getirirken hiçbir fedakarlıktan çekinmeden özveriyle bu görevi yürütmektedir. Değişen ve gelişen şartlara göre kendisini geliştiren ve bu alanda yürütülen çalışmalarla halkın huzur ve güvenliğinin sağlanmasında önemli mesafeler alan Jandarma Teşkilatımız, her geçen gün daha iyi bir konuma gelmek için çalışmalarını sürdürmektedir." ifadelerini kullandı.

Jandarma teşkilatının sadece iç güvenlik hizmetlerinde değil, sınır hattının korunması ve vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna görev alan bir teşkilat olduğunu ifade eden Şahin, şöyle konuştu:

"Ben başta özellikle terörle mücadele olmak üzere birçok konuda yürütülen çalışmalarda canı pahasına görev yapan bu teşkilatımızın bütün mensuplarını takdir ve şükranla anıyorum. Görevleri başında yaşamını yitirmiş olan jandarma teşkilatımızın tüm mensuplarını rahmetle, kuruluşundan bu güne kadar geçen süre içerisinde bu teşkilata emek veren herkesi saygı ile anıyorum. Jandarma teşkilatımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum. Fedakarca çalışan teşkilat mensuplarına da başarılar diliyorum."

İl Jandarma Komutanı Albay Ağaoğlu ise, Şahin'e teşekkür ederek, "Öncelikle bizlere desteklerinizden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Bizleri kabul ettiğiniz için şahsım ve teşkilatım adına sizlere çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Ziyaretin anısına Ağaoğlu, Vali Şahin'e hediye takdim etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.