İYİ PARTİ BAFRA İLÇE BAŞKANI KİM OLACAK?

İYİ PARTİ BAFRA İLÇE BAŞKANI KİM OLACAK?

Son günlerde gündeme düşen ve kamuoyu tarafından merak edilene İYİ parti Bafra ilçe Başkanı kim olacak sorusu cevabını buluyor mu?

A+A-

Meral Akşener hareketi olarak yola çıkan bir grup Bafralı siyasi parti mensupları Akşener hareketinin İYİ parti olarak kurulmasından sonra gündeme il ve ilçe başkanı kimler olacak sorunu akla getirdi. Samsun il merkezinde eski MHP il başkanı Ömer Süslü İyi parti il başkanı olarak görevlendirilirken ilçelerde belirsizlik devam ediyor.

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI KİM OLACAK?

Gerek sosyal medya gerek ise bazı haber siteleri tarafından gündeme çeşitli isimler getiriliyor ama nihayetinde hala Bafra’da İyi pati ilçe başkanı ismi belli olamadı. Samsun il Başkanı Ömer Süslü yaptığı açıklamada geçtiğimiz hafta için ilçe başkanı belli olur ifadesini kullanmasına rağmen hala sonuç yok. Bafra’da Akşener hareketinde aktif rol alan Av. Hüseyin Acar en kuvvetli aday olarak gösterilirken, bir başka grubun temsilcisi Cevat Kambur’un da dirsek temasında olduğu belirtildi.

SON KARE ACABA DEDİRTTİ.

“Son kare” Evet son kare MHP meclis üyeliğinden istifa eden Mehmet Torun’un İYİ Patiye geçiş rozetini takan Varol Taşdemir. Kendisinin Akşener hareketi döneminde işyerini bir seçim bürosu olarak hizmete açması, sonrasında İyi parti irtibat bürosu olarak devam ettirmesi, acaba sorularını akıllara getirdi. Son olarak istifa eden meclis üyesi rozetini takması fısıltıların bir hayli yükselmesine neden oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum