İYİ GENÇLİKTEN BASKIN SEÇİM AÇIKLAMASI

İYİ GENÇLİKTEN BASKIN SEÇİM AÇIKLAMASI

İYİ Parti Gençlik Kolları Kurucu İl Başkanı Oğuzhan Yüksel, erken seçim açıklamasına karşın il Başkanlığı binası önünde toplanarak basın açıklamasında bulundu

A+A-

İYİ Parti Gençlik Kolları Kurucu İl Başkanı Oğuzhan Yüksel  yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Türkiye’nin ekonomisinin ve geleceğinin 16 yıldır iktidar olan bir hükümet tarafından zora sokularak acil önlem tarzında alınan ‘Baskın seçim’ kararının iki ay gibi kısa bir süre zarfına sokulması İYİ Parti’nin masa altına saklanan anket sonuçlarının yüksekliğine bağlıdır.  Samsun’da 24 Haziran seçimlerinin bir baskın seçimdir. Ancak bu baskını bertaraf edecek kuvvet ve kudrete İYİ Parti sahiptir.

İYİLERİN ELİNDE MEVCUT

Muktedirleri korku dağları sarmıştır. İktidar ve yandaşları bu korku ile 24 Haziran 2018 tarihini erken genel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçimi tarihi olarak ilan etmiştir. Aslında bu erken seçim değil baskın seçimdir. Yalnız iktidarın atladığı şey şudur; Bu baskını bertaraf edecek kuvvet ve kudret İYİ’lerin elinde mevcut. Korkunun ecele faydası olmayacak. 16 yıldır ülkemizin tepesine çöken kara bulutlar güneşin doğuşu ile dağılacaktır. Bu güneş İYİ Parti’nin güneşidir. Bu güneş Genel Başkanımız Meral Akşener’in bizzat kendisidir. İYİ Parti gençlik kolları olarak her türlü erken veya baskın seçime hazırız”.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.