İYİ GENÇLİK RESMEN KURULDU

İYİ GENÇLİK RESMEN KURULDU

İYİ Parti'nin Gençlik Kolları olan İYİ GENÇLİK resmen kuruldu.

A+A-
İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER, İYİ GENÇLİK Genel İdare Kurulu'nun onayını gerçekleştirdi.
 
60 asıl, 25 yedek olmak üzere, toplamda 85 kişiden oluşan Genel İdare Kurulu ilk toplantısını genel merkezde yaparak, çalışmalarına başladı.
 
Genel Başkanlığı'nı Av.Osman Ertürk ÖZEL'in yaptığı İYİ GENÇLİK'te Samsun'dan Tolga ARDIÇ ismi de asıl listede yer aldı.
 
Toplantıda konuşan Osman Ertürk ÖZEL; ''Bizler birbirinin siyaset arkadaşı değil,yoldaşı ve kardeşiyiz. Bu liste hazırlanırken, o onun oğlu, bu şunun kızı diye bakılmadı.
Kimin faydalı olacağı düşünüldüyse, o isimler yer aldı. İnanıyorum ki; bu liste içerisinde geleceğin bakanları, milletvekilleri , belediye başkanları çıkacaktır.
Kısa süre içerisinde il ve ilçelerde hızlı bir şekilde teşkilatları kuracaklarını belirten ÖZEL; "amacımız en kısa sürede, Ankara Arena Spor Salonununda Gençlik Kurultayımızı yapmaktır. İYİ Gençlik, partimize ve vatanımıza hayırlı ve uğurlu olsun." diye konuştu.
 
Gençlik Kolları Genel Başkanı Özel'in açıklamalarının ardından, GİK ve Divan Üyeleri ayrı ayrı, kürsüye gelerek kendilerini tanıttılar.
 
Genel İdare Kurulu Tolga ARDIÇ ise yaptığı açıklamada; " İYİ Gençlik, tüm Türkiye'mize hayırlı olsun. Genel Başkanımıza da şahsıma güvendikleri ve yönetimde görevlendirdikleri için ayrıca teşekkür ediyorum.
Bugünden itibaren, gençlik enerjimizden de faydalanarak, çok ama çok çalışmamız gerekiyor. İnanıyorum ki, İYİ işler başaracağız." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.