İTFAİYE  PERSONELİ HER AN HAZIR

İTFAİYE PERSONELİ HER AN HAZIR

Can ve mal güvenliğimizi tehdit eden felaketlerin başında yangınlar geliyor. Bu felaketi en az zararla atlatmak için itfaiyeye ihtiyaç bulunuyor.

A+A-

 

Bafra Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli ise istenmeyen böyle bir felaketin yaşanması durumunda hazırlıklı olmak için günde 2 kere antrenman yapıyor.

 

Bafra İtfaiye Müdürü Ramazan Yaman” İtfaiye müdürlüğümüzün daha teknolojik ve donanımlı hale gelmesi için Belediye Başkanımız Zihni Şahin Yeni bir itfaiye aracı, kurtarma aracı ve makineleri, yangına tamamen dayanıklı itfaiye elbiseleri alınmasını sağladı. Sürekli olarak tatbikatlar yapıyoruz. Personelimizin eğitimini en üst düzeyde tutmak için personelimiz sürekli spor yapıyor. İstenmeyen bir duruma en iyi ve hızlı olarak müdahale etmek için gereken çalışmaları yapıyoruz. Vatandaşlarımız bir yangın durumunda telefonla 110 itfaiye numarasını aramalarını, ayrıca bu numara direk yangın bildirimi için kullanıldığından dolayı vatandaşlarımızın bu durumlar dışında bu numarayı kullanmamalarını ve meşgul etmemelerini önemle rica ediyoruz.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.