İşte Olayın Gün Yüzü

İşte Olayın Gün Yüzü

Samsun'un Bafra İlçesinde meydana gelen olayda arkadaş oldukları iddia edilen 2 genç Çetinkaya köprüsünden atlayarak intihar etti.

A+A-

Edilen Bilgiye göre Olay dün gece saat 22:35 sıralarında Bafra Çetinkaya Köprüsü'nde meydana geldi.
iki arkadaş köprünün ön parmaklıklarına çıkıp 155'i arayarak "Biz birbirimizi çok seviyoruz, kavuşamıyoruz" deyip köprüden atladılar. Köprü altındaki şelaledeki kayalara tutularak yardım istediler.
Olay yerine Gelen 112 acil servis, polis itfaiye ekipleri olaya müdahale etmeye başladılar. Kayalara takılan gençler kurtarılmayı beklerken yardım çığlıkları ile “Haydi haydi kurtarın bizi kurtarın, yardım edin. Kimse yok mu? Donuyoruz kurtarın bizi” diye bağırdılar. Bir süre sonrada akıntıya kapılarak gözden kayboldular.
Samsun`dan Gelen Afat Ekipleri su altı arama kurtarma çalışmalarına başladı. Irmak Suyu Barajdan Kesildi. akıntıya kapılan gençler Bulunamıyor..Olay yerine bir çok Bafralı vatandaş akın etti. Bafra belediye başkanı Zihni Şahin de olay yerine geldi. Arama çalışmaları yaklaşık 3-4 Saat sürdü ve hava şartları nedeni ile ara verildi. Ve Bu sabah gün ışıması ile aramalar devam ediyor. Arama çalışmaları sonucunda bu sabah saatlerinde gençlerden kız olanın cansız bedenine ulaşılıdı.Erkeğin Montu ve Cüzdanı sahilde bulundu Cesedine henüz ulaşılmadı. Aramalar devam ediyor...

cetinkaya-koprusu.jpgcetinkaya-koprusu-1.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum