İSTANBUL BAYRAMPAŞA’DA BAFRALILAR BİRLİK  BERABERLİK RÜZGARI ESTİ

İSTANBUL BAYRAMPAŞA’DA BAFRALILAR BİRLİK BERABERLİK RÜZGARI ESTİ

Bafralılar İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (Badef’e) Bağlı İstanbul Bayrampaşa Bafralılar Derneği İle İstanbul Bafraspor Kulübünün İftarında Bir Araya Geldiler.

A+A-

 

İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF’e) bağlı İstanbul Bayrampaşa Bafralılar Derneği ile İstanbul Bafraspor Kulübünün ortaklaşa düzenlediği iftar yemeği Bayrampaşa Kocatepe Mahallesi Ertuğrul Gazi Parkında yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Din görevlilerin okuduğu Kur’an Tilavetinin ardından dualar edildi. Akşam namazının okunmasından sonra huşu içinde oruçlar açıldı.

İlk olarak  İstanbul Bayrampaşa Bafralılar Derneği Başkanı Halil İbrahim Mete bir konuşma yaptı.

İstanbul Bayrampaşa Bafralılar Derneği Başkanı Halil İbrahim Mete derneğin yaptığı çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdikten sonra konuşmasında,’’ İlk başta bu mübarek ayda iftar yemeğimize katılan herkese sonsuz şükranlarımızı sunarım. Bizim asıl hedefimiz İstanbul’da hemşerilerimize güzel hizmetler sunmaktır. Sosyal etkinlikler yaparak İstanbul’da Bafra ve Samsunumuzun sesini gür olarak duyurmaya çalışıyoruz. İstanbul Bafra Bayrampaşalılar Derneği olarak sosyal hayatın içinde aktif projeler üretmeye çalışıyoruz.

Dernek  olarak tüm sosyal etkinliklere katılmaya çalışıyoruz. Hemşeri birlikteliğinin sağlam olması için etkinliklere katılmalıyız. Sosyal hayata katılmalıyız ki toplum olarak daha güçlü olalım. Biz Bafralı olarak Samsun sevdalısıyız. Memleketimize hizmet etmek bizim için bir onurdur.’’dedi.

İstanbul Bafraspor Kulübü Başkanı Fatih Demir iftara katılanlara teşekkür ettikten sonra,’’ İstanbul Bafraspor olarak Samsun’u  İstanbul’da temsil eden  tek ve ilk kulüp olmanın gururunu yaşamaktayız. Kulübümüzün yaptığı başarılarla dolu çalışması , şampiyonluklarla anılması, İstanbul Süper Amatör Ligde büyük takımlarla mücadele etmesi takdire şayan bir çalışmadır.’’diyerek sözlerini tamamladı.

İstanbul Bayrampaşa Bafralılar Derneği ve İstanbul Bafraspor Onursal Başkanı İşadamı Aydın Dursun ise,’’Bafralılar ve Samsunlularla bir arada her zaman olmaya gayret ettim ve ömrümün sonuna kadar da gayret edeceğim. Ve bu dernek için üzerimize düşen her görevde hazır olduğumu belirtmek isterim, Her şey gelişen ve büyüyen Bafra,Samsun içindir. 20 yıllık dernekçilik hayatımda dernekçiliğin ne kadar önemli olduğunu her zaman anlattım.’’dedi.

İstanbul Bafra Çetinkayalılar Derneği Onursal Başkanı Ahmet Çelik ise iyi günde de kötü günde de bir arada olmanın önemine değinerek birlik beraberlik mesajları verdi.

İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF)  Genel  Başkanı Mustafa Hacıoğlu,’’ Bizler Bafra Dernekler Federasyonu olarak 14 dernekle ve İstanbul Bafraspor Kulübü ile  İstanbul’da bir araya geldik. Bu birlikteliği bu derneklerimizin bir araya gelmesi ile oluşan federasyonumuzla sağladık. Bizler her ne kadar Bafralı olsak ta bütün ilçelerimizle birlikte Samsunluyuz ve Samsunlu olmaktan da büyük gurur duyuyoruz. Burada Bafralılar olarak bir iftar programı yapıldı. Bütün ilçelerimiz önce kendi içlerinde bir ve beraber olacak sonra hep birlikte Samsun olarak güçlü olacağız daha sonra da ülkemiz diri ve iri olacak. Memleketimiz insanlarının değerlerini, kültürlerini, birlik ve beraberliklerini koparmamalarında bu derneklerimizin büyük önemi var. Bu gönül vererek yapılan işleri başarmak kolay değil. O nedenle siz kardeşlerimizi bir kez daha kutluyorum.’’diyerek sözlerini tamamladı.

 

İftar yemeğine İstanbul Bafra Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu,  İstanbul Bafraspor Kulübü Onursal Başkanı Aydın Dursun, İstanbul Bayrampaşa Bafralılar Derneği Başkanı Halil İbrahim Mete, İstanbul Bafraspor Kulübü Başkanı Fatih Demir, Ak Parti 1.Bölge Milletvekili Adayı Hacer Aktürk. İstanbul Bafraspor Kulüp Kadın Kolları Başkanı Melek Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Bayrampaşa Kadın Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, İstanbul Bafra Çetinkayalılar Derneği Onursal Başkanı Ahmet Çelik, İstanbul Bafra Çetinkayalılar Derneği Başkanı Mesut Sağlam, İstanbul Bafra Ozan Köyü Derneği Başkanı ve İftar Yemeklerinin Hazırlanmasında Baş Aşçı Raşit Önder, İstanbul Bafra Dereler Köyü Başkanı Faruk Önday , İstanbul Bafra Kolaylılar Derneği Onursal Başkanı Kemal Öztürk, İstanbul Bafra  Kalaycı Köyü Dernek Başkanı Ayhan Çakır, İstanbul Bafra Kalaycılılar Köyü Kadın Kolları Başkanı Ayten Kurban, İstanbul Bafra Bayrampaşa Bafralılar Derneği Kadın Kolları Başkanı Selma Hacıoğlu, İstanbul bafra  Yakıntaş Köylüleri Derneği Başkanı Necati Karagöz, İstanbul Bafra Yakıntaş Köylüleri Derneği Kadın Kolları Başkanı Gül Hanim Karagöz, İstanbul Bafra Dedeli Köyü Dernek Başkanı Mustafa Ünal, İstanbul Bafra Arnavutköy Samsunlular Derneği ve Yönetimi, İstanbul  Gaziosmanpaşa Samsunlular Derneği Başkanı Şenol Saka, İstanbul Esenler Alaçamlılar Derneği Başkanı Veli Baş , İstanbul Esenler Alaçamlılar Derneği Keşkek Ağası ve Güreş Ağası Aslan Bolat, Eski Piknik ve güreş ağalarından Turizm Şirketi Sahibi İşadamı Fehim Gevrek, İstanbul 500 Evler Samsunlular Derneği Başkanı Şenol Fırtına, İstanbul Termeliler Federasyonu Başkanı Müslüm Çamuroğlu, İstanbul Sultangazi Samsunlular Derneği Başkanı Yıldırım Yalçın, İstanbul Kıraç Bafralılar Derneği Başkanı Neşet Durmuş, SAMKON ve SAYSİAD  Yönetim Kurulu Üyesi Murat İmza ile çok sayıda işadamı ve Bafralılar katıldı.

halil-ibrahim-mete..jpgiftar-(1).jpgiftar-(2).jpgiftar-(4).jpgiftar-(5).jpgiftar-(6).jpgiftar-(8).jpgiftar-(10).jpg

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.