İSMAİL AHISKALI  MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ STAJ İÇİN ALMANYA YA GİDİYOR

İSMAİL AHISKALI MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ STAJ İÇİN ALMANYA YA GİDİYOR

İsmail Ahıskalı Mesleki eğitim merkezi tarafından hazırlanan “Erasmus” projesi kapsamında Almanya’ya gidiyor.

A+A-

2016 teklif çağrısı döneminde İsmail Ahıskalı Mesleki eğitim merkezi tarafından hazırlanan 2016-1-TR01- KA102-25394 numaralı “Yazılım Temelli Cihazlarla, Yeni Nesil Akıllı Araçlarda Arıza Tespiti, Bakımı ve Onarımı mesleki Beceri Stajı” isimli Erasmus+  projesi desteklenmeye değer görülmüştür. 

           Söz konusu proje kapsamında   okulumuzdan 6 öğrenci ve 2 refakatçi öğretmen ile   04 Ekim-19 Ekim 2017 tarihleri arasında Almanya-Berlin’de eğitim ve proje çalışmalarına katılacak.
  PROGRAM
Seyahat başlangıcı, Oryantasyon Eğitimi. Eğitim faaliyetleri , İş güvenliği ve Sağlığı konusunda eğitim.  Tarihi sosyal ve Kültürel yerler için gezi ,Diagnostik cihazları ve amaçları Hata kontrolleri , Diagnostik cihazların bağlantı şekilleri ve fonksiyonları, Motor yağlama ve soğutma sistemleri,direksiyon sisteminin diagnostiği, Araçlardaki Elektrik sistemlerinin diagnostigi,  Katılımcıların Staj faaliyetleri için yerleştirilmesi Temel araç hizmetlerinin gerçekleştirilmesi, Onarım ve arıza bulma işlemleri Süspansiyon işlemlerinin bakımı ve onarımı, Yakıt sisteminin bakımı ve onarımı, Yolcu güvenlik sisteminin diagnostiği ve tamiri, Motor  Soğutma ve Egzoz sistemlerinin kontrolü ve onarımı   Katılımcılar için yerleştirme değerlendirmesi  ve Çalışmaların  değerlendirme toplantısı

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.