İŞİTME ENGELLİ MİLLİ BİSİKLETÇİ ATİK TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ

İŞİTME ENGELLİ MİLLİ BİSİKLETÇİ ATİK TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ

Samsun' da düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Bisiklet MiliTakım Kaptanı Mustafa Önder Atik ve kardeşi Davut Atik bir trafik kazası geçirdiler.

A+A-

 Atik kazayı Kurban Bayramı' nda geçirdiğini ancak Hacca giden anne ve babasınin üzülmemeleri için kazayı ailesinden gizlediğini söyledi. Atik sözlerine şöyle devam etti:

" 2 Eylül, Kurban Bayramının 2. Günü akşamı, evimin önünde güzelce yıkayıp tüm temizliğini ve bakımını yaptığım motorumla; kardeşimi alıp gezmeye çıktık. 70-80 km lik hızla sakin bir şekilde giderken, Perşembe tünelinden çıktıktan sonraki virajı alırken sağda bekleyen aracı farkedip 3-5 kere sellektör yaparak yoluma devam edecekken, araca 20 metre kala sabit duran araç pat diye direksiyonu sola kırıp U dönüşü almaya başlayınca kurtaramadık ve şiddetli bir şekilde aracın kapısına çarptık. Kardeşimle ben savrulduk ve sol tarafımıza yere düştük. Araç sürücüsü olay yerinden kaçtı ve sağolsun bize vatandaşlar çok yardımcı oldu. Hacılıkta olan ailemin üzülmemesi ve akıllarının bizde kalmaması için paylaşmamıştım.

Ordu Devlet Hastanesi'nde tedabi gördüm. Ailem Hacılıkta oldukları için bilmemeleri için duyurmadık kazayı.  Akılları bizde kalmasın diye. Bugün(  12 Eylül ) öğrenmişler.

Kardeşimde herhangi bir sıkıntı yok. Fakat benim eziklerim, göğüs kafesi ve kaburga kemiklerimde acı ve sancılarım var. Kemiklerim etime batıyor ve nefes almakta zorlanıyorum. Geçen 10 günlük süreçte az da olsa iyileşme belirtilerim var. Vücudumun sol tarafını fazla kullanamıyorum ama çok şükür yürüyebiliyorum. Sancılarım daha da azaldı çok şükür. Haber alıp arayan soran herkese teşekkür ederim. "

Milli Bisikletçi Bafralı Mustafa Önder Atik daha önce  Ordu Perşembe Saray Ortaokulu' ndan Ordu Fatsa Ilıca Ortaokulu na atanan öğretmen sporcunun branşı ise Sosyal Bilgiler.

Milli sporcumuz Mustafa Önder Atik ve kardeşi Davut Atik'e, ailesine geçmiş olsun derken yeni atandığı okulu için de hayırlı olsun diyoruz.

Haber: Oktay ZERRİN- Samsun

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum