İşimiz halı yıkama, hedefimiz kalite

İşimiz halı yıkama, hedefimiz kalite

Gül Ticaret halı yıkama yorgan ve ev temizliğinin yanında salça üretimi ve kıyma çekme makineleriyle birlikte farkındalık yaratıyor.

A+A-

  Özel Haber: Sebahattin Gürgür

Hal caddesi üzerinde hizmet veren Gül ticaret sahibi Zafer gül Bafra’da standart esnafçılığı değiştirerek çok yönlü hizmet vermek için iş yerine kurduğu son teknolojik makinelerle halı, yorgan ve ev temizliğinin haricinde tamamen doğal hiçbir katkı kullanmadan salça üretimi yapmaktadır. Zafer Gül bu işi 16 yıldır yapmakta olup aile şirketi olan bu kurumu aile bireyleri ile birlikte yapmaktadır. Bundan dolayı maliyetleri piyasadan daha ucuza getirmektedir. Yaptıkları işlerde bayan elman çalıştırmaktadırlar.

“Kadının elinin değdiği üretimin kalitesiyle birlikte bereketi artmaktadır”

 

Zafer Gül işyerinde bayan elaman bulundurmalarının sebebini ise şöyle açıkladı. “Yaptığımız iş daha çok ev işleriyle ilgili olduğu için ev işlerinden bayanlar anladığı için yaptığımız işi önce çalışan bayanlarımızın onaylaması gerekiyor” dedi.

 

Gül Ticaret, ayrıca tamamen doğal ürünlerden hiçbir katkı malzemesi kullanmadan salça üretimi yapmaktadır. Ürettikleri salçaları iç piyasada değerlendirip halkın kaliteli ve sağlıklı salça tüketmelerini sağlıyor.

gul-ticaret-002.JPGgul-ticaret-003.JPG

 

 

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.