İshak Taşçı ''Onlar Bizim Geleceğimiz''

İshak Taşçı ''Onlar Bizim Geleceğimiz''

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında Atakum Belediyesine sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Atakum Mimar Sinan İlkokulu öğrencilerinin sorularını yanıtlayan Başkan Taşçı, “Çocuklar bizim en kıymetli varlıklarımız, toplumun geleceği, insanlığın umu

A+A-

 

Atakum Mimar Sinan İlkokulu öğrencileri ‘20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’ nedeniyle Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı ziyaret etti. Ellerindeki dövizlerle makam odasına giren çocukları karşısında gören Başkan Taşçı, sürpriz ziyaret karşısında duyduğu memnuniyeti dile getirirken, çocukların sorularını yanıtladı.

 

Atakum Belediyesi olarak hayata geçirdikleri projelerde çocuklara ve gençlere yönelik projeleri öncelikli olarak ele aldıklarını belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Çocukları geleceğe hazırlamayı, onların her türlü ihtiyacını karşılamayı, eğitimli, ahlaklı, kültürlü bireyler olarak yetişmelerini sağlamayı en öncelikli meselelerimiz arasında görüyoruz. Atakum Belediyesi olarak çocuklarımız için 3 buçuk yıllık görev süremiz içerisinde 55 kapsamlı çocuk parkı yaparak rekor kırdık. Çocuklarımızın spora yönlendirilmesini önemsiyoruz. Bu anlamda biz göreve geldiğimizde Atakum’da 1 adet olan spor tesisi sayısını, inşa ettiğimiz halı saha ve spor tesisleriyle 14’e çıkararak bu anlamda da bir rekor sayı elde etmiş olduk. Yine çocuklarımız için Samsun’un ilk, tek ve en büyük kapalı çocuk oyun alanını Yeni Mahalle’de inşa ettiğimiz 3 katlı kompleksimizin içerisinde hayata geçirmeye hazırlanıyoruz. Bunların yanı sıra ilçemizdeki okullarda da yavrularımızın eğitiminde ihtiyaç duyulan fiziki imkanların iyileştirilmesi noktasında destek vermeye devam ediyoruz” diye konuştu.

 

Başkan Taşçı, çocukların sorularını yanıtlayıp, yazdıkları şiirleri dinledikten sonra cep satrancı hediye ederek, Pazar günü düzenlenecek olan 3. Geleneksel Hamsi Şölenine aileleriyle birlikte katılmaya davet etti.


ishak-tasci-1.jpgishak-tasci-2.jpgishak-tasci-3.jpgishak-tasci-4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.