İshak Taşçı durmak bilmiyor.

İshak Taşçı durmak bilmiyor.

2017 yılına dev projelerle girmeye hazırlanan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, bu projelere bir yenisini daha ekleyerek, Atakum Belediyesi Gençlik Etüt Merkezi ve Sağlık Kompleksi için düğmeye bastı.

A+A-

 Başkan Taşçı, “Atakum’u daha da yaşanılabilir bir ilçe yapmak için söz verdik. Sözümüzü tutuyoruz” dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, önümüzdeki aylarda ilçede hizmet vermeye başlayacak olan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Atakum EK Hizmet Binasının yanında önemli bir proje daha kazandıracaklarını açıkladı. Eğitim ve Araştırma Hastanesi Atakum EK Hizmet Binasının yanında bulan alanda, Gençlik Etüt Merkezi ve Sağlık Kompleksi projesini hayata geçirdiklerini söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, çalışma alanında incelemelerde bulunarak proje hakkında bilgi verdi.
 
Eğitim ve Araştırma Hastanesi Atakum EK Hizmet Binasının, önümüzdeki aylarda Atakum halkına hizmet vermeye başlayacağını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, bu önemli gelişmeye katkı verecek yeni projelerin hazırlığı içerisinde olduklarını belirtti. . Eğitim ve Araştırma Hastanesi Atakum EK Hizmet Binasının yanındaki alanda Gençlik Etüt Merkezi ve Sağlık Kompleksi projesini hayata geçirdiklerini kaydeden Başkan Taşçı, “Sağlık hizmetlerini bir bütün olarak ele almak gerekir. Vatandaşlarımıza kolaylık sunmak adına hastanenin yan tarafındaki alanda bir sağlık kompleksi oluşturuyoruz. Projemiz kapsamında beş adet eczane, bir adet optik ve bir adet kafeterya, 500 metrekarelik bir alanda hizmet verecek. İki katlı olarak tasarlanan projenin, üst katında da 10 derslikli bir etüt merkezi yapıyoruz. Burada da gençlerimize eğitim desteği verilecek. Genel hatlarıyla baktığımızda, hastanenin sağlık hizmetlerinden faydalanacak olan vatandaşlarımıza kolaylık sunmayı hedefliyoruz. Öte yandan bir proje içerisinde iki önemli projeyi gerçekleştirerek, ilçemize önemli bir gençlik etüt merkezi kazandırmış oluyoruz” dedi.
 
Eğitim ve Araştırma Hastanesi Atakum EK Hizmet Binasının hizmet vermeye başlamasıyla eşzamanlı olarak Gençlik Etüt Merkezi ve Sağlık Kompleksinin de hizmet vermeye başlayacağını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Eğitim ve Araştırma Hastanesi Atakum EK Hizmet Binasının 7-8 ay gibi bir zaman zarfında hizmet vermeye başlaması planlanıyor. Bu süreçle aynı doğrultuda Atakum Belediyesi Gençlik Etüt Merkezi ve Sağlık Kompleksini de hizmete açacağız. Aynı anda bir çok farklı projenin devam ettiği Atakum İlçesinde, 2017 yılının yaz aylarını ardı ardına açılışlar ile geçireceğiz. Halkımıza, ilçemizdeki eksikliklerin giderileceğine ve daha da yaşanılabilir bir Atakum ortaya çıkartacağımıza söz vermiştik. Bu sözümü tutmanın gururunu yaşıyoruz. Bu gurur bizi daha büyük projelere yönlendiriyor” diye konuştu.
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.