İş Adamlarından 1930 Bafraspor'a Destek Devam Ediyor

İş Adamlarından 1930 Bafraspor'a Destek Devam Ediyor

Samsun Bölgesi Süper Amatör Liginde mücadele veren 1930 Bafraspor'a bir destekte Bafra Sönmez Grup A.Ş, Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sönmez'den geldi.

A+A-
2018- 2019 Futbol sezonu için Şampiyonluk için kolları sıvayan 1930 Bafraspor'a Bafralı iş adamlarından destek devam ediyor. Bafralı iş adamı Murat Sönmez 1930 Bafraspor için bizde varız dedik,o yüzden elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız şeklinde konuştu.
 
1930 Bafraspor Kulüp başkanı Fatih Yıldız ise bizlere maddi ve manevi yönde yardımcı olan Sönmez Grup Yönetim Kurulu başkanı Murat Sönmez'e şahsım  ve Yönetimim adına teşekkür ediyoruz. Gerçekten 1930 Bafrasporumuza  çığ gibi büyüyen yardımlarla bu yıl inşallah hedefimiz Bölgesel Lig olan (Bal Ligine) çıkmak olacaktır dedi.
 
Sönmez Grup A.Ş. Yönetim Kurulu başkanı Murat Sönmez'in ziyaretin de 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız,Başkan Yardımcısı Osman İleri,1930 Bafraspor'un eski futbolcularından Ahmet Çalışır ve 1930 Bafraspor Teknik Direktörü Mahmut Topal 'da hazır bulundu.
 
Ziyaret sonrası 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız, Kulüp Başkan yardımcısı Osman İleri tarafından yardımlarından dolayı günün anlam ve önemi için Murat Sönmez'e Plaket taktim edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.