İmam Hatip Mezunları Buluşuyor

İmam Hatip Mezunları Buluşuyor

Bafra İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (BAFİM-DER) olarak 17. mezunlar buluşmasını bu yıl 15 TEMMUZ 2018 Pazar günü saat 17:00 ' da gerçekleştireceğiz.

A+A-

Programla ilgili olarak açıklama yapan BAFİMDER Başkanı Hüseyin DURSUN;  her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen  Geleneksel Mezunlar Buluşmasının amacına ulaşması için gayretli çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Bu tür programların katılımcıların göstereceği ilgi ile daha fazla anlam kazanacağını söyledi, program gününe kadar çalışmaların biteceğini ve bu yıl katılımın yüksek olacağını tahmin ettiğini söyledi. Okulumuz mezunu olup bugün ülkemizin farklı bölgelerinde farklı alanlarda hizmet eden kardeşlerimizin  bizleri arayarak bu tür çalışmalardan dolayı teşekkürlerini iletmeleri yapmış olduğumuz çalışmaların önemini bir kez daha ortaya koymuştur.

         Ayrıca bu programın hazırlanması esnasında bizlere katkılarını esirgemeyen GÖKÇAMDER Başkanı Ahmet KOCABAŞ’ a ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

15 TEMMUZ  2018 Pazar günü saat 17:00' da tüm mezun ve mensuplarımızı Bafra İmam Hatip Lisesi bahçesine bekliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.