İMAM HATİP LİSESİ AYIN ÖĞRENCİLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

İMAM HATİP LİSESİ AYIN ÖĞRENCİLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesinde ayın öğrencisi seçilen öğrenciler okul idaresi tarafından ödüllendirildi.

A+A-

Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesinin 'Beni Örnek Al' projesi büyük ilgi gördü.

Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü tarafından öğrenciler arasında başlatılan ‘Beni Örnek Al’ projesi kapsamında, 9-A sınıfı öğrencisi Vildan Altun, 10-AE sınıfı öğrencisi Emine Şengül, 11-A sınıfı öğrencisi ve 12 AD sınıfı öğrencisi Mücahide Diril ayın öğrencisi seçildi.

  Okulun Felsefe Öğretmeni Öztürk Dündar, Arapça Öğretmeni Gül Ötük ve Meslek Dersleri öğretmeni Seda Ay proje çerçevesinde öğrencilerin aylık değerlendirmesini yapıyor. 

   Öğrencilere çeşitli hediyeler takdim eden Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Berati Aydın bu uygulamanın bundan sonraki aylarda da devam edeceğini kaydetti.

Aydın, uygulamanın öğrenciler arasında bir yarış ortamı sağlayacağına ve başarının artmasında önemli etken olacağına inandığını bildirdi.


    Bafra Anadolu İmam Hatip Müdürlüğünce, öğrencilerin üzerindeki çağımızın sosyal ve psikolojik virüsleri konumundaki kültür emperyalizm unsurlarından öğrencileri korumak için ‘hedefsizlik, tembellik, uyuşukluk, cehalet, milli şuur, milli hedeflerden kopma, iman inanç eksikliği, ahlaki erozyon, madde bağımlılığı, şiddet, gelenekler, toplumsal değerler ve kanunlara saygısızlık ve suç işleme gibi kötü tavır ve tutumları yok etmek, kötü sıfatlardan arınmış model gençlik’ bilincini oluşturmak anacıyla,  ‘Beni Örnek Al’ projesiyle, her ayın model öğrencisi 9,10,11 ve 12 sınıflar bazında seçilerek, hayırlarda yarışma bilinci oluşturmak isteniyor.


"BU PROJE TÜRKİYE’YE MODEL OLABİLECEK BİR PROJEDİR"

   Bafra Anadolu İmam Hatip Müdürü Berati Aydın,"Beni Örnek Al Projesi, tüm çocuklar tarafından benimsendiğinde, okulun eğitim, öğretim, disiplin, milli ve manevi değerlerin oluşturulmasın da, itici unsur olacaktır. Bu yüzden bu projeyi önemsiyorum" dedi.

                        NAMIK AZGIN 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.