İLKADIM İLKOKULU MİNİKLERİNDEN LÖSAM’A ZİYARET

İLKADIM İLKOKULU MİNİKLERİNDEN LÖSAM’A ZİYARET

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Maarif Hareketi Projesi kapsamında İlkadım İlkokulu Anasınıfı öğrencileri, öğretmenleri Birsen Yaylak tarafından hazırlanan ‘Minik Kalplerden Kırık Kalplere’ projesi ile lösemi ile mücadele eden çocukları ziyaret ettil

A+A-

ANLAMLI ZİYARET
LÖSAM derneğine yapılan ziyarete anasınıfı öğrencileri ve aileleriyle beraber katılıp bu mutluluğa ortak oldur.  Ziyarete ayrıca okul müdür Yardımcısı Fatih Sezgin, Rehber Öğretmen Deniz Atıcı, sınıf öğretmenleri Ahmet Alış ve Mustafa Aydın da katıldı. LÖSAM Derneği Başkanı Mahmut Aldıkaçtı, “LÖSAM olarak Atakum ilçemizdeki binamızda 11, İlkadım’daki binalarımızda 15 lösemi hastası çocuğumuza aile ortamında tedavilerini sürdürebilme imkanı sağlıyoruz. Ayrıca tüm masraflarını bizlerin karşıladığı 80 ailemiz daha var” dedi.

İKİ AY DAHA DEVAM EDECEK
Okul Müdür Yardımcısı Fatih Sezgin, derneğin çalışmaları yerinde gördüklerini ve çok duygulandıklarını belirtti. Sezgin yaptığı açıklamada, “Minik çocuklarımıza ve ailelerine ufak da olsa destek olabilmek bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Bu projeyi gerçekleştiren anasınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Birsen Hanım’a bu projeye destek olan okulumuz öğretmenleri Deniz Atıcı, Ahmet Alış ve Mustafa Aydın’a, en önemlisi bu projeye destek olan tüm velilerimize teşekkür ediyorum. Bu proje iki ay daha devam edecek” diye konuştu. 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.