İLİM YAYMA CEMİYETİ GENEL MÜDÜRÜ MESUD TAN'DAN TEKKEKÖY'E ZİYARET

İLİM YAYMA CEMİYETİ GENEL MÜDÜRÜ MESUD TAN'DAN TEKKEKÖY'E ZİYARET

İlim Yayma Cemiyeti Genel Müdürü Sayın Mesud TAN, iki yıldır gençlik ve yaygın eğitim faaliyetlerine devam eden İlim Yayma Cemiyeti Tekkeköy Şubesini ziyaret etti.

A+A-

 

 Faaliyetler hakkında bilgi alan Genel Müdür Mesud TAN, başarılı çalışmalarından dolayı Şube Başkanı Ahmet DEBEROĞLU’na teşekkür etti.

Ardından Samsunun gözde okulu olabilecek çevre imkânına sahip 24 Derslik okul 200 kişilik yurt binası ve 1200 kişilik GSB spor salonu ile muhteşem bir eser olan Tekkeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Külliyesini ziyaret etti. Ziyarette Tekkeköy İmam Hatip Platformu Başkanı ve Tekkeköy İmam Hatipliler Derneği Başkanı Hayri AĞIRLAR, İlim Yayma Cemiyeti Tekkeköy Şube Başkanı Ahmet DEBEROĞLU, Başkan Yardımcısı Sabri YETGİN ve Cemiyet üyesi Ali MUTİ hazır bulundu.

Milli Eğitim Bakanlığımızın onayıyla açılan Fen ve Sosyal Bilimler Anadolu İmam Hatip Lisesinin sorunsuz açılması ve başarılı bir şekilde hizmet verebilmesi için istişarelerde bulunuldu.

Ziyarette Genel Müdür Mesud TAN “Milli Eğitim Bakanlığımızın onayıyla açılan Fen ve Sosyal Bilimler Anadolu İmam Hatip Lisesinin İlimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu okulumuzun erdemli bir nesil ve erdemli bir geleceğin inşasındaki rolünün farkındayız. Bu okulumuzun her yönüyle örnek bir okul olabilmesi için her türlü desteği vermeye hazırız. Fen ve Sosyal Bilimler Anadolu İmam Hatip Lisesi arsasının tahsisinden, bu safhaya gelişine kadar her safhasında ciddi gayret gösteren İlim Yayma Cemiyeti Tekkeköy Şube Başkanımız Ahmet DEBEROĞLU’na teşekkürlerimi sunarım ”  diyerek ilçeden ayrıldı.

ilim-yayma-cemiyeti-genel-muduru-mesud-tandan-tekkekoye-ziyaret.jpgilim-yayma-cemiyeti-genel-muduru-mesud-tandan-tekkekoye-ziyaret-001.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.