İkinci dönem kayıtları başladı

İkinci dönem kayıtları başladı

Atakum Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl hayata geçirilen Şehit Polis Demet Sezen Kreş ve Gündüz Bakım Evinde ikinci dönem kayıtları başladı.

A+A-
Atakum Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl ilçeye kazandırılan ve adını 15 Temmuz Şehidi Özel Hareket Polisi Demet Sezen’den alan Şehit Polis Demet Sezen Kreş ve Gündüz Bakımevinde ikinci dönem heyecanı başladı. Bu yıl 2013 ve 2014 doğumlu miniklerin kayıt olabildiği kreşte kayıtlar devam ediyor. 
 
Şehirden uzak ve doğayla iç içe bir alanda bulunan kreş ve gündüz bakım evine talebin çok yüksek olduğunu ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, önümüzdeki eğitim dönemi içinhazırlıkların başladığını kaydederek, “Kreşimiz gündüz eğitim veren yaklaşık 40 öğrenciden oluşan bir kreş. Burası belediyemiz bünyesinde çalışan öğretmenlerimizin kaliteli hizmet sunduğu bir eğitim yuvası. Biz bu projeye aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi olarak bakıyoruz. Belediye olarak çocuklarımıza kaliteli ve uygun şartlarda eğitim veriyoruz. Kreşimizden halkımız memnun. İnşallah önümüzdeki süreçte yeni kreşler açarız. Atakum Belediyesi olarak bu noktada bir öncülük yaptık. Belediyelerin eğitime; okul, yurt ve kreş gibi konularda ciddi katkılar vermesi gerektiğini düşünüyoruz. Önümüzdeki eğitim dönemi için, yöneticilerimiz ve eğitmenlerimiz çalışmaları sürdürüyor. Ailelerin de, çocukların da yüzleri gülüyor” dedi.

 

anaokulu-1.jpganaokulu-2-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.