İKİ OKUL TEK YÜREK

İKİ OKUL TEK YÜREK

Bafra’da Altın Umut ‘’Sevgide Engel Yok’ projesi kapsamında bir araya gelen Doğankaya Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Altınkaya Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri eğitimde engelin aşılmasında neler yapılabileceğine örnek olabilecek bir çalışmaya im

A+A-

Projede sanattan günlük yaşama hayatın çeşitli kesitlerini Altınkaya Anadolu Lisesindeki abi ve ablalarıyla paylaşacak olan Doğankaya Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri bunu bir gösteri ve sergi ile tüm kamuoyu ile paylaşacaklar.

 

Konu ile ilgili olarak Altınkaya Anadolu Lisesi müdürü Dursun ÖZCAN: Kurum olarak okulun dört duvardan daha fazlası olduğunun, eğitiminde kitaplarda yazandan daha geniş bir anlam ifade ettiğinin farkındayız. Bu anlamda öğrencilerimizde sahiplenmeyi temel alacak abilik ve ablalık bilincini pekiştirecek bu projenin içinde yer almak bizim için bir sorumluluktur. Okulumuzda bu projeyi yürüten Erhan GÜL ve Zülbiye SEMİZ öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum dedi.

 

Doğankaya Özel Eğitim Uygulama Merkezi Özel Eğitim Öğretmeni Yasemin AKAR’ da : Bu proje ile öğrencilerimizin  gündelik yaşantılarını en az yardımla sürdürmeye yönelik beceriler içeren; bağımsız yaşam becerilerinin öğrencilere kazandırılması, sosyal becerilerinin ve sosyal uyumlarının geliştirilmesini amaçladık. Ve dönem boyunca çocuklarımız abi ve ablalarıyla geçirdikleri sürelerde daha öğrenmeye açık ve mutlu oldular dedi.

iki-okul-tek-yurek1.jpgiki-okul-tek-yurek-2.jpg

 

Doğankaya Özel Eğitim Uygulama Merkezi Özel Eğitim Öğretmeni Merve YİĞİT: Bu gün Altınkaya Anadolu Lisesimize misafir olarak dönen boyunca başarılı bir şekilde yürüttüğümüz ve yaklaşık iki yıl sürmesini planladığımız projemizin dönem finalini yapıyoruz.  Mutlu başlayıp mutlu verimli ve mutlu bitirdiğimiz bu dönem için tüm katkısı loanlara teşekkür ediyorum. Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.