İHH'dan Bayır Bucak Türklerine yardım Tırı

İHH'dan Bayır Bucak Türklerine yardım Tırı

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Bafra Şubesi, Suriye'de Bayır bucak Türkmenlerine un ve kuru gıda yardımında bulundu.

A+A-

Haber-Foto:Sebahattin Gürgür

Bafra Belediye Başkanlığı, Taflan un fabrikası ve İHH Bafra Temsilciliği ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla, Bayır bucak Türkmenlerine 1 tır 27 ton yardım malzemesi gönderdi.

Bafra Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin Çamaş, belediye, ve İHH 'nın öncülüğünde ilçede yardım seferberliği başlattıklarını belirterek, duyarlı vatandaşların katkısıyla toplanan un  tırla Bayır bucak Türklerine teslim edilmek üzere ilçeden uğurladıklarını söyledi.

 

Bayır Bucak Türklerine gönderilen yardım için açıklama yapan; İHH Bafra Şube Başkanı İlyas Altuntaş ise "Dünyada İslam coğrafyasında zulüm her yerde devam ediyor. Sağ olsun, Türk halkının merhameti, hayırseverliği dünyanın en ücra köşesindeki Müslümanlara ve mazlum insanlara yetişiyor" dedi.

ihhdan-bayir-bucak-turklerine-yardim-tiri.JPGihhdan-bayir-bucak-turklerine-yardim-tiri-001.JPGihhdan-bayir-bucak-turklerine-yardim-tiri-002.JPGihhdan-bayir-bucak-turklerine-yardim-tiri-003.JPGihhdan-bayir-bucak-turklerine-yardim-tiri-004.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.