Hüseyin Edis Açıkladı Neden..

Hüseyin Edis Açıkladı Neden..

Hafta başında Genel Merkezden açıklanan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli tarafından görevden alınan

A+A-

Taner Tekin yerine MHP Samsun İl Başkanlığı görevine getirilen Hüseyin Edis’in rahatsızlanarak ve rahatsızlığının tedavi süresi uzun zaman süreceğinden dolayı yerine Abdullah Karabıçak'ın getirildiği öğrenildi.


Hüseyin Edis’in tedavisi uzun sürecek olan ani rahatsızlığından dolayı MHP Samsun İl başkanlığı bir hafta sürmedi. Hüseyin Edis'in de görevden alındığı ve yerine Abdullah Karabıçak'ın getirildiği bilgisine ulaşıldı. Cumhur İttifakı'na aykırı davranışlar sergilediği gerekçesiyle görevden alınan Taner Tekin'in yerine hafta başında MHP Samsun eski Milletvekili Hüseyin Edis atanmıştı. Gündeme bomba gibi düşen bilgilere göre Hüseyin Edis’in acaba Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli tarafından görevden alındığı ve yerine MHP Samsun eski İl Başkanı Abdullah Karabıçak'ın getirildiği açıklandı.

 


MHP Samsun İl Başkanlığı görevinden alınan Taner Tekin'in yerine getirilen MHP Samsun eski Milletvekili Hüseyin Edis ise Gündeme bomba gibi düşen bilgilere ve iddialara göre, gerçekten Milliyetçi Harekât Partisi Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli tarafından görevden alındığı iddialarına karşı Sosyal medya hesabından yayınladığı kısa açıklamasında Medya ve kamuoyunda çıkan söylentilerin doğru olmadığı ve ani çıkan rahatsızlığından dolayı tedavisinin de uzun süreceğinden bahsetti.


Milletvekili Hüseyin Edis ise sosyal medyadan yaptığı açıklamada ise; Değerli dostlarım geçirdiğim rahatsızlığın tedavi süreci uzun zaman alacağından dolayı Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin teveccühü ile atanmış olduğum Samsun MHP İl Başkanlığı görevini devretmiş bulunmaktayım. Bu süreçte gerek telefon ile gerekse sosyal medyadan desteğini esirgemeyen siz değerli dostlarıma şükranlarımı sunarken Allah a emanet olun kelimelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.