Hüseyin Acar,Vezirköprü Esnafını Ziyaret Etti

Hüseyin Acar,Vezirköprü Esnafını Ziyaret Etti

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Hüseyin ACAR ve ekibi dün, Vezirköprü’ de esnafları ziyaret etti.

A+A-

Vezirköprü İYİ Parti ilçe başkanı Salih GÜRBÜZ’ ün refakat ettiği İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Hüseyin ACAR ve ekibi esnaflarla birebir sohbet etme imkanı buldular.

Esnaf ziyaretleri doğrultusunda Vezirköprü esnafıyla buluşan İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Hüseyin ACAR, esnaflarla ve ilçe halkıyla sohbet ederek esnafların sorunlarını ve isteklerini dinledi.

Vezirköprü ziyaretinde partililerin yanı sıra vatandaşlar ve esnaflar ile görüşen İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Hüseyin ACAR, gördüğü yoğun ilgiden büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek “ BİZLERE GÖSTERİLEN YAKIN İLGİNİN ODAĞI LİDERİMİZ MERAL AKŞENER’ E OLAN SEVGİDİR. BUNUN FARKINDAYIZ VE GİTTİĞİMİZ HER YERDE İNSANLAR BİZLERE GÖNÜLLERİNİ AÇIYOR. YENİ KURULAN İYİ PARTİ’NİN VE LİDERİNİN HALK TARAFINDAN BU KADAR SEVİLMESİ BÜYÜK BİR AYRICALIK. BİZLER İYİ PARTİ’DEN ADAY OLMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ. NASİP OLUR VE MİLLETVEKİLİ SEÇİLİRSEK YÜCE HALKIMIZA HİZMET ETMEKTEN ONUR DUYARIM.” Şeklinde konuştu.

ACAR, Vezirköprü ilçesinde ilçe başkanı Salih GÜRBÜZ’ ün yanı sıra partililerle de ayrıca görüştü.

DÜN AKŞAM GEZİ BAFRA’DA DEVAM ETTİ

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Hüseyin ACAR ve ekibi, Vezirköprü’den Bafra’ya döndükten sonra bu kez gezi ve ziyaretlerini Elekçi yokuşu civarında da sürdürerek esnaflar ile bire bir görüştü.

Vezirköprü’ de olduğu gibi Bafra’da da vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Hüseyin ACAR daha sonra Adnan Menderes Parkı’na da giderek, burada da vatandaşlarla hem görüştü, hem fikirlerini aldı, hem de sorunlarını dinleyip sohbet etti.

acardan-ziyaret-1.jpgacardan-ziyaret-2.jpgacardan-ziyaret-3.jpgacardan-ziyaret-4.jpgacardan-ziyaret-5.jpgacardan-ziyaret-6.jpgacardan-ziyaret-7.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.