Hüseyin Acar'a Büyük İlgi

Hüseyin Acar'a Büyük İlgi

24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesi seçmen ziyaretlerini devam ettiren İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin ACAR, dün, 19 Mayıs ilçesinde Sanayi esnafı sitesi, ve Pazar yerini ziyaret edip vata

A+A-

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin ACAR’ a, 19 Mayıs ilçesinde İYİ Parti ilçe başkanı Yücel DALKIRAN ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Vatandaşların yıllardır huzur ve mutluluk aradığını ifade eden ACAR, “ VATANDAŞ , ARTIK YETER DİYOR. “ Çünkü her seçim aynı vaatlerle karşılarına çıkan mevcut iktidar, yıllardır verdiği sözleri tutmamış ve vatandaşı kaderine terk etmiştir. Ama artık Türkiye’ye İYİ Parti ile birlikte Güneş Doğacak.

Türkiye Aydınlanacak.

Artık İYİLER var…

İYİ parti ile vatandaşın yüzü gülecek, sıkıntılar sona erecek, herkes huzura kavuşacak “ değerlendirmesinde bulundu.

ACAR: HALKIMIZIN EKONOMİK SIKINTILARINI DİNLİYORUZ !

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin ACAR, sözlerinin devamında “ 19 Mayıs ilçesinde Pazar yeri semt pazarı ve Sanayi esnafıyla buluştuk. Her biriyle dertleştik. Projelerimizi anlattık. Ne yazık ki, halkımızın ekonomik sıkıntılarını üzüntü ile dinledik. Halk artık YETER diyor. Huzur istiyor, gerginlik bitsin diyor. Yıllardır verilen sözleri tutmayanlardan hesap sormak için de 24 Haziran’ı bekliyor.

Artık mevcut iktidarın halka anlatacağı bir şey yok.

Yıllardır iktidardalar…

Ve neden sorunları çözmediler ?

Güce ve yetkiye sahiplerdi, ama her şeyi ellerine yüzlerine bulaştırdılar.

İşte bu çerçevede 24 Haziran’da İYİLER GELİYOR.

İYİLERİN çözüm önerilerini her gittiğimiz yerde halkımıza bizzat anlatıyoruz.

Halkımızla bir araya geliyoruz.

Ziyaretlerimizde de görüyoruz ki, Samsun ve ilçeleri ve Tüm Türkiye, Çoktan yüzünü Güneşe Dönmüş “ şeklinde konuştu.

BAFRA GENÇLİK CADDESİ ESNAFLARI DA ZİYARET EDİLDİ

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin ACAR ve ekibi 19 Mayıs ilçesi ziyaretlerinden sonra, akşam iftar sonrası Bafra Gençlik Caddesinde de ziyaretlerini sürdürerek vatandaşlar ile sohbet ettiler.

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin ACAR’a başta Bafra olmak üzere gittikleri her ilçede büyük bir sevgi gösterilerinde bulunuldu.

huseyin-acara-buyuk-ilgi.jpghuseyin-acara-buyuk-ilgi-2.jpghuseyin-acara-buyuk-ilgi-3.jpghuseyin-acara-buyuk-ilgi-4.jpghuseyin-acara-buyuk-ilgi-5.jpghuseyin-acara-buyuk-ilgi-6.jpghuseyin-acara-buyuk-ilgi-7.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum