HOSPİTALPARK VE MHP DARICA HALKINI “MADDE BAĞIMLILIĞI” KONUSUNDA BİLİNÇLENDİRDİ

HOSPİTALPARK VE MHP DARICA HALKINI “MADDE BAĞIMLILIĞI” KONUSUNDA BİLİNÇLENDİRDİ

Hospitalpark Darıca Hastanesi sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde MHP ile ortak çalışma ile Madde Bağımlılığı semineri gerçekleştirildi.

A+A-

Hospitalpark Darıca Hastanesi, MHP Darıca İlçe Kadın Kolları ve ekibi tarafından Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen seminerde Hospitalpark Darıca Hastanesi Psikoloji Danışmanı Özlem Zehra Ulusoy, “Madde Bağımlılığı ve Bağımlılıkla Mücadelede Alınacak Önlemler” konulu sunum yaptı.

Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde yapılan programa MHP İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Kantaroğlu, Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, MHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Gonca Arat ve MHP camiasının yanı sıra Darıca Belediye başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti Darıca İlçe Başkanvekili Ufuk Acay ve yönetimi de katıldı.

Seminere diğer siyasi parti ilçe başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları, dernek başkanları, muhtarlar ve halk da katılım sağladı.

 

Uyuşturucu, tiner, bali gibi maddelerin kullanımına karşı Hospitalpark ve Darıca MHP tarafından düzenlenen program yoğun ilgi gördü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.