Hoca Camide Mikrofonu Açık Unutunca

Hoca Camide Mikrofonu Açık Unutunca

Samsun'un İlkadım İlçesi Kadıköy mahallesinde bir caminin imamı, ezan okuyacağı sırada çalan cep telefonunu açıp konuşmaya başlarken, imamın telefonda yaptığı bu konuşması ise açık unuttuğu mikrofondan cami hoparlörü ile mahalleye yansıdı.

A+A-

Samsun'da bir imam mikrofonu açık unutunca, cami hoparlöründen tüm konuşması mahalleye yansıdı. Samsun'un İlkadım ilçesi Kadıköy mahallesinde yaşanan olayda, imam tam ezan okuyacağı sırada cep telefonun çalması üzerine telefonu açıp konuşmaya başladı.

Samsun'un İlkadım İlçesinde bir caminin imamı, tam ezan okuyacağı sırada oğlunun araması üzerine cep telefonunu açtı. Cep telefonu ile konuşmaya başlayan imam ise bu esnada mikrofonu açık unuttu. Mikrofonun açık kalması üzerine ise cami imamının oğlu ile cep telefonunda yaptığı görüşme, cami hoparlöründen mahalleye yansıdı. Bir vatandaş ise cami imamının hoparlöre yansıyan konuşmalarını video ile kayıt etti.

Cami hoparlöründen, ezan yerine imamın oğlu ile cep telefonu aracılığı ile yaptığı konuşmayı duyun vatandaşlar ise şaşkınlık geçirdi. GerçekTaraf haber sitesinde yer alan habere göre, imam ise konuşmasının cami hoparlöründen mahalleye yansıdığından habersiz bir şekilde oğlu ile görüşmesinde "He! Ne kadar olmuş. He! 250 mi diyor? Tamam ver ver ver. Ver tamam ver önemli değil. Ben namaza geldim oğlum mescit-deyim şimdi. Tamam ben bakarım…” dedi.

kaynak:kent haber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.