Heyete  Bafralı İşadamlarından Sıcak Karşılama

Heyete Bafralı İşadamlarından Sıcak Karşılama

Samsun`un Bafra ilçesinde İşadamları ve Üreticilerden oluşan 8 kişilik grup Gürcistan’ın Başkenti Tiflis şehrinde düzenlenen Tarım, Gıda ve Ambalaj Fuarını ziyaret etti.

A+A-

KÖY TV Verimli Topraklarımız Program yapımcısı Vural Yeşilyurt’unda katıldığı fuar gezisine Bafra Altınkaya Sulama Birliği Başkanı Ali Kademer, Kızılırmak Gazetesi İmtiyaz sahibi Ferdi Ünlü, Sebze ve Meyve Komisyoncuları Mehmet Karaman, Hüseyin Alpay, Örnek Çiftçiler Osman Kiraz, Nail Temizel İşadamları Ahmet Derebey ve Hüseyin Atasoy’da 9 kişilik heyetimizi Bafralı İşadamları Özgür Yücel, Kamil Demir ve Hakan Alataş tarafından karşılandılar. Uzun yıllar Gürcistan iş dünyasında başarılı çalışmalara imza atan Bafralı İşadamlarımız sayesinde Gürcistan ve Türkiye arasında yapılabilinecek ticaret ve Gürcistan’da tarımsal faaliyetler ile bölgelerin ürün yelpazesi, üretim şekli, pazarlama, İthalat ve İhracat karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

Tiflis de düzenlenen13.Uluslararası Ambalaj, Gıda, İçecek, Gıda İşleme ve Sulama Sistemleri Fuarını  ziyaret eden Bafralı ziyaretçiler yaptıkları ortak açıklamada Gürcistan’ın tarım alanında Türkiye’den 40  yıl geride olduğunu ifade eden ziyaretçiler,  Gürcistan’ın tarım ve teknoloji konusunda Türkiye için büyük bir pazar olduğunu belirttiler.     
Bafra Altınkaya Sulama Birliği Başkanı Ali Kademer, “Fuara Bafra’dan 9 kişi olarak katıldık. Bilindiği gibi, fuarlar üreticinin ve tüketicinin buluşma noktasıdır. Bu tür ziyaretlerle dünyadaki teknolojik gelişmeleri yakından görerek tanıma imkanı bulurken, burada edindiğimiz bilgileri bölgemiz insanlarıyla paylaşarak bilgi transferi sağlıyoruz. Burada bizleri yalnız bırakmayan Bafralı İşadamlarımızdan başta Özgür Yücel, Kamil Demir ve Hakan Alataş’a yürekten teşekkür ediyoruz ”dedi.  

Gazeteci olarak geziye katılan Bereketli Topraklarımız gazetesi imtiyaz sahibi ve Köy TV program yapımcısı Vural Yeşilyurt yaptığı açıklamada Tiflis de yalnız bırakılmadıklarını, çok sıcak ilgiyle karşılandıklarını söyledi. Yeşilyurt, “  Bafralı İşadamları Özgür Yücel, Kamil Demir ve Hakan Alataş’a kendi evimizin sıcaklığını aratmayan, Calısta Hotel sahipleri Hasan Ersoy ve değerli ortağı, İkram bey ile tüm otel çalışanlarına yürekten teşekkür ediyoruz ”dedi.  

 

Öte yandan katılımcılar dolu dolu gecen 3 günlük fuar gezisinde Tiflis şehrini de yakından tanıma  fırsatı buldular.

1-058.jpg2-088.jpg3-066.jpg4-049.jpg5-042.jpg6-033.jpg7-031.jpg8-026.jpg9-018.jpg11-005.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.