HERKESE BÜYÜK GÖREVLER DÜŞÜYOR

HERKESE BÜYÜK GÖREVLER DÜŞÜYOR

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, yönetim kurulu altyapı spor sorumlusu Mehmet Aydın, eski futbolculardan Celil Sağır ve Ercan Kol,19 Mayıs ilçesinde futbol severlerle bir araya geldi.

A+A-

19 MAYIS SAMSUNSPOR’A FUTBOLCU YETİŞTİRECEK.

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, “İlçemizde çok sayıda Samsunspor taraftarı var. Bizim forma, bilet satışına ihtiyacımız var. Birde Samsunspor ürünlerinin satıldığı mağaza kurmayı düşünüyoruz. Bunları yaparken sizlerin desteği çok önemli, diğer ilçelerde de böyle bir çalışma içeresine gireceğiz, hep birlikte Samsunspor’u birinci ligde görmeyi hedefliyoruz. “Dedi.

Nafız Kurt Spor Tesislerinide inceleyen Başkan İsmail Uyanık, ”Tesisler çok güzel, sadece biraz tadilat yapılması gerekiyor. Buradaki hedefimiz Samsunspor’a futbolcu yetiştirmek olacaktır. Dışarıdan futbolcu transferi yapmak istemiyoruz, kendi yetiştirdiğimiz futbolcularla yolumuza devem etmek istiyoruz ”.Dedi.

BÜTÜN DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, “Samsunspor’a ilçemizde destek vermeye hazırız. Sadece 19 Mayıs Belediyesi olarak değil, top yekûn elimizi taşın altına koymaya hazırız.” Dedi.

herkese-buyuk-gorevler-dusuyor1.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.