Hedef, sağlıklı toplum

Hedef, sağlıklı toplum

Çocukların gözünden astımın anlatıldığı “Astım ve Sağlık Nefes” konulu sergiyi açan Başkan Osman Genç, sağlıklı bir toplum hedefiyle çevre ve spora önemli yatırımlar yaptıklarını söyledi.

A+A-

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Türkiye Ulusal Alerji ve Klinik İmmünoloji Derneği tarafından Piazza AVM’de düzenlenen “Astım ve Sağlık Nefes” konulu serginin açılışına katıldı. Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’ın yanısıra Dernek Başkanı Uzm. Dr. Mehtap Kılıç ile Kültür ve Sosyal İşler Birimi Müdürü Hamza Aygün’ün de yer aldığı açılışta Başkan Genç insan için sağlığın önemine dikkat çekti.

SPOR VE ÇEVRE YATIRIMLARI

Serginin açılışında konuşan Başkan Genç, Canik Belediyesi olarak sağlıklı bir toplum için modern yaşam alanları oluşturduklarını, özellikle çevre ve spor yatırımlarına büyük önem verdiklerini söyledi. Başkan Genç, “Canik Belediyesi olarak sağlıklı bir toplum hedefiyle, spor ve çevre yatırımları yaptık. Bugün Canik’te yeşil alan sayısını artırdık. Ayrıca sağlıklı bir gençlik için ilçemizin dört bir yanına spor tesisleri kurduk” dedi.

HEDEF, SAĞLIKLI TOPLUM

Yaptıkları eğitim, kültür, sanat yatırımları ile bilgili ve donanımlı bir gençlik yetiştirmenin yanında spor yatırımları ile de çocuk ve gençlerin fiziken de gelişimlerini sağladıklarını ifade eden Genç, "Spor tesislerimizde binlerce gencimiz sağlık için spor yapıyor. Ayrıca Meşe Orman Park başta olmak üzere oluşturduğumuz yeşil alanlarla insanlarımıza sağlıklı yaşam alanları oluşturduk. Her şeyin başı sağlık. Farkındalık oluşturan bu sergi için Türkiye Ulusal Alerji ve Klinik İmmünoloji Derneğini, Uzm. Dr. Mehtap Kılıç hocamı ve çocuklarımızı tebrik ediyorum” diye konuştu.

SERGİYİ AÇTI

Başkan Osman Genç, daha sonra Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın ile birlikte çocukların gözünden astımın anlatıldığı "Astım ve Sağlık Nefes" sergisinin açılışını gerçekleştirdi. Beraberindekilerle birlikte sergiyi gezen Başkan Genç, öğrencileri tebrik etti.

hedef,-saglikli-toplum-1.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.